Članci poređani po datumu: utorak, 01 januar 2019
Članci poređani po datumu: utorak, 01 januar 2019

Narodna poslanica Tanja Tomašević Damnjanović obratila se portalu eVršac otvorenim pismom, a povodom prozivki opozicione odbornice na sednici Skupštine grada Vršca, vezano za neizveštavanje i neupoznavanje građana Vršca putem medija o njenom radu u Narodnoj Skupštini Republike Srbije. Njeno pismo vam prenosimo u celosti:

Objavljeno u Vesti

Poljoprivredna škola Vršac, na osnovu sumnjivog zaključka Vlade AP Vojvodine, od 20. novembra 2013. godine, zavedenog pod brojem 600 u Domu učenika srednjih škola u Vršcu već 22. novembra, ovoj ustanovi predala je pravo korišćenja nad zgradom u ulici Stevana Nemanje 9. Da li je zbog realizacije ove sumnjve rabote DS Klisku postavio za direktora Poljoprivredne škole?

Objavljeno u Vesti

Direktor Poljoprivredne škole Vršac Srđan Kliska, posle pisanja eVršca, izveo je zaposlene da popravljaju štetu u voćnjaku, koji je uništen zbog nesavesnog odnosa prema školskoj imovini, a potom je, još jednom, "iznenađeno" primio nadležne organe koji sporovode istragu, obaveštavaju nas nezadovoljni profesori.

Objavljeno u Vesti

Prema nezvaničnim informacijama prvog vršačkog portala eVršac.rs, danas 1. januara oko 4 sata uljutru, na delu puta Uljma - Nikolinci, u saobraćajnoj nesreći poginuo je muškarac star 37 godina.

Objavljeno u Hronika

U centru grada na Trgu Svetog Teodora Vršačkog večeras, 1. januara, od 17 časova počinje sa radom klizalište, najavljuju iz Turističke organizacije Vršac.

Objavljeno u Vesti

Pored renomiranog i nadaleko poznatog vršačkog restorana Etno kuće"Dinar" , brojni gosti našeg grada ne propuštaju priliku da probaju specijalitete Motela Vetrenjača, koji takođe ima bogatu gastronomsku i smeštajnu ponudu, ali jedinstven i nesvakidašnji izgled objekta.

Objavljeno u Vesti

Prva ovogodišnja akcija PSD "Železničar Vršac" - Uspon na Lisičiju glavu" zakazana je za sutra 2. januar.

Objavljeno u Sportske vesti

Prijavljivanje potencijalnih učesnika na manifestaciji "Plivanje za Krst Časni" na Gradskom jezeru u Vršcu počinje danas, 1. januara i traje do 4. januara.

Objavljeno u Vesti

Vršac je ubedljivom pobedom protiv Vojvodine u poslednjoj utakmici u 2018. godini priredio praznični ugođaj svojim navijačima i revanširao se Novosađanima, odnosno ekipi Vojvodine, za poraz iz prvog dela sezone. Utakmica je završena rezultatom 103:87 (30:20, 21:15, 23:29, 29:23).

Objavljeno u Sportske vesti