Članci poređani po datumu: četvrtak, 10 januar 2019
Članci poređani po datumu: četvrtak, 10 januar 2019

Predsednica Višeg suda u Pančevu Stanka Simonović i njena ćerka Vladana Simonović uskoro će se naći u tužilačkoj istrazi. Protiv majke i ćerke formiran je predmet pri Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije pri Višem tužilaštvu. On je u fazi pretkrivičnog postupka i provera koje podrazumevaju prikupljanje informacija i potrebnih obavestenja. 

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 10 januar 2019 10:47

U južnom Banatu na snazi žuti meteo-alarm

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) proglasio je narandžasti meteoalarm za celu Srbiju, koji ukazuje na potencijalno opasno vreme. Međutim, u Vojvodini je na snazi žuti meteo-alarm.

Objavljeno u Vesti

Vršac je jedan od gradova Srbije, u kome će gostovati predstava "Rosinijeve uvertire" nastala u okviru 16. Beogradskog festivala igre.

Objavljeno u Kultura

 

Odeljenje za društvene delatnosti, Gradske uprave grada vršca, obaveštava usvojioce i staratelje dece, da je osnovna škola dužna je da upiše u prvi razred dete koje ima prebivalište na području škole, na način propisan Zakonom o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja.

Objavljeno u Vesti

Košarkaši Vršca izgubili su utakmicu 14. kola ABA 2 lige od ekipe Rogaške, rezultatom 102:107 (23:29, 21:28, 23:24, 35:26).

Objavljeno u Sportske vesti