Članci poređani po datumu: petak, 04 januar 2019
Članci poređani po datumu: petak, 04 januar 2019
petak, 04 januar 2019 19:50

Darko Kostić je novi trener KK "Vršac"

Posle utakmice 14. kola ABA 2 lige protiv Dinamika Vrščani su se rastali sa trenerom Brankom Maksimovićem i ekspresno angažovali novog šefa stručnog štaba.

Objavljeno u Sportske vesti

Direktor Poljoprivredne škole Vršac Srđan Kliska, pod pretnjom otkazima, vodio je zaposlene da čiste podrum Demokratske stranke. Zgrozilo nas je, kao ljude, ono što smo čuli kroz njihova svedočanstva, koja su spremni i javno da ponove. Ovo pišemo kao prilog beščašća onih koji se Vrščanima i dalje lažno predstavljaju.

Objavljeno u Vesti

EKO Basket Camp, čiji je organizator Vrščanin Zoran Topić, i ove godine biće organizovan na Kopaoniku tokom jula mesca.

Objavljeno u Sportske vesti

 

Zakonom o oružju i municiji čija je primena počela u martu 2016, građani koji legalno poseduju vatreno oružje moraju stare oružne listove da zamene novim biometrijskim ispravama;. Rok za ovu obavezu je 5. mart.

Objavljeno u Vesti

Apelujemo na zamenika višeg javnog tužioca Oliveru Šošdean Sekulić da se svede i đođe k'sebi, da ponovo ne okasni sa žalbom, kako odgovorni ne bi opet bili oslobođeni, Država plaćala milionske odštete, a oštećeni narod južnog Banata ostao uskraćen za istinu.

Objavljeno u Vesti
Od 1. januara 2019. godine stranke su oslobođene plaćanja svih sudskih taksi, ako spor reše medijacijom, sudskim poravnanjem, priznanjem ili odricanjem od tužbenog zahteva.
Objavljeno u Vesti

Od početka 2019. godine, građanima, privredi i državi omogućen je uvid u poreske obaveze "na klik"  preko - Jedinstvenog informacionog sistema lokalne poreske administracije.

Objavljeno u Vesti

Prva vršačka beba u 2019. godini rođena  je 1. januara u 15 časova.

Objavljeno u Vesti