Članci poređani po datumu: nedelja, 06 januar 2019
Članci poređani po datumu: nedelja, 06 januar 2019

Kamere sa privatnih kuća zabeležile su nepoznato lice, koje je sinoć u Lominoj, Romanijskoj,  Kajmakčelanskoj i ko zna u kojim još ulicama, uništavao automobile parkirane ispred kuća. Apelujemo na sve čitaoce, koji prepoznaju ovo lice, da njegov identitet jave nama ili Policijskoj stanici.

Objavljeno u Vesti
nedelja, 06 januar 2019 18:02

Božićna čestitka Gradonačelnice

„Svim građanima Grada Vršca, koji Božić slave po Julijanskom kalendaru, želim da ovaj praznik provedu u miru i blagostanju sa svojim najmilijima. Neka dan Hristovog rođenja svima donese sreću, zdravlje i mudrost kako bismo zajedno nastavili da koračamo sa pogledom ka boljem sutra.“, stoji u Čestitki Gradonačelnice, koju potpisuje Dragana Mitrović.

Objavljeno u Vesti
nedelja, 06 januar 2019 14:51

Srećno Badnje veče i Božić

Redakcija prvog vršačkog informativnog portala evrsac.rs čestita Badnje veče i Božić svim građanima koji po Julijanskom kalendaru, slave rođenje Isusa Hrista.

Objavljeno u Vesti
nedelja, 06 januar 2019 14:31

Danas je Badnji dan

Srpska pravoslavna crkva i vernici proslavljaju danas Badnji dan. Badnji dan se obeležava paljenjem badnjaka, liturgijama u hramovima i porodičnim okupljanjem za posnom trpezom pred najradosniji hrišćanski praznik kojim se proslavlja rođenje Isusa Hrista - Božić. 

Objavljeno u Vesti