Članci poređani po datumu: utorak, 08 januar 2019
Članci poređani po datumu: utorak, 08 januar 2019

U dopisu Višeg javnog tužilaštva, koji je regionalna RTV Pančevo dobila uoči Božićnih praznika, dokazuje se bojazan da će Olivera Šošdean Sekulić odustati od afere "Plandište" i da će vinovnici odštetati slobodni. 

Objavljeno u Vesti

Član Vršačkog ateletskog kluba 1926 (VAK 1926) Aleksej Fedor Pavkov osvojio je zlato na Prvenstvu Vojvodine za mlađe juniore.

Objavljeno u Sportske vesti
utorak, 08 januar 2019 12:34

Januar u vršačkom NP "Sterija"

Narodno pozorište "Sterija" i tokom januara za ljubitelje pozorišne umetnosti priređuje četiri predstave.

Objavljeno u Kultura

Šahovski klub "Bora Kostić" obeležio je 95 godina svog postojanja, a nakon svečanosti održana je i izborna skupšnina kluba.

Objavljeno u Sportske vesti

Pokrajina se  u 2019. godini može pohvaliti agrarnim budžetom za koji se očekuje da bude operativno najefikasniji i najefektivniji, kojim je predviđeno više para za poljoprivrednike, istakao je pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dr Vuk Radojević je, na konferenciji za novinare. On je naveo da je dosadašnji način rada u resornom sekretarijatu doveo do realno koncipiranog agrarnog budzeta, koji u ovoj godini iznosi 6,380 milijardi dinara. Radojević je ukazao i na značaj rebalansa koji se očekuju tokom godine, što će značiti i dodatna sredstva za poljoprivredu Vojvodine, objavljeno je na zvaničnoj web prezentaciji Pokrajinske vlade AP Vojvodina.

Objavljeno u Vesti

Članovi vršačkog Badminton kluba "Fanatik" Ana i Vuk Dimitrijević dobili su poziv za juniorsku reprezentaciju Srbije.

Objavljeno u Sportske vesti
utorak, 08 januar 2019 07:38

Danas je Sabor Presvete Bogorodice

Srpska pravoslavna crkva danas proslavljaja drugi dan Božića i crkveni praznik Sabor Presvete Bogorodice.

Objavljeno u Vesti