Članci poređani po datumu: sreda, 09 januar 2019
Članci poređani po datumu: sreda, 09 januar 2019

"Evršac Group" doo jedan je od sponzora ovogodišnjeg EKO Basket kampa na Kopaoniku, koji će biti organizovan tokom jula mesca.

Objavljeno u Vesti

Vlada Republike Srbije, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Sektor za zaštitu osoba sa invaliditetom raspisao je Javni konkurs za podnošenje predloga programa na Programski konkurs za unapređenje položja osoba sa invaliditetom u Republici Srbiji u 2019. godini.

Objavljeno u Vesti

Prosečna neto zarada zaposlenih u oktobru iznosila je, po podacima Republičkog zavoda za statistiku, 49.901 dinar, a tri grada u Vojvodini imala su prosečnu oktobarsku platu veću od 50.000 dinara: Novi Sad (54.649), Vršac (51.300) i Pančevo (50.077 dinara). Koliko je ova statistika realna, RTV je proverila u Vršcu.

Objavljeno u Vesti

Tradicionalna akcija vršačkog PSK "Železničar" Božićni uspon na Đakov vrh, i ove godine okupila je na Vršačkom bregu,  entuzijaste i ljubitelje prirode.

Objavljeno u Sportske vesti

Predstava "Stara vremena" po tekstu Harolda Pintera, i u režiji Snežane Udicki, na repertorau Narodnog pozorišta "Sterija" zakazana je za 17. januar, sa početkom od 20 časova.

Objavljeno u Kultura
sreda, 09 januar 2019 07:58

Danas je Sveti Stefan

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju praznik posvećen Svetom prvomučeniku i arhiđakonu Stefanu, što je ujedno i treći dan pravoslavnog Božića.

Objavljeno u Vesti