Članci poređani po datumu: utorak, 05 februar 2019
Članci poređani po datumu: utorak, 05 februar 2019

Povodom Dana državnosti Srbije, a u skladu Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji, neradni dani će biti petak 15. i subota, 16. februar. U dane državnih i verskih praznika koji se praznuju u Republici Srbiji ne rade državni i drugi organi, privredna društva i drugi oblici organizovanja za obavljanje delatnosti ili usluga.

Objavljeno u Vesti

Rok za uplatu prve rate poreza na imovinu za 2019. godinu je 15. februar.

Objavljeno u Vesti

Ovogodišnji, 14. Festival vina "Vinofest Vršac 2019" u organizaciji Turističke organizacije Vršac (TOV) biće održan 22. i 23. marta, u velikoj sali hotela "Srbija".

Objavljeno u Vesti
Takmičari vršačkog Badminton kliba ""Fanatik! Ana i Vuk Dimitrijević, kao članovi reprezentacije Srbije, učestvovali su na međunarodnom juniorskom turniru Babolat Cup 2019 u Berlinu, i ostvarili odlične rezultate.
Objavljeno u Sportske vesti

Komisija za komasaciju poljoprivrednog zemljišta grada Vršca za KO Vlajkovac, KO Uljma i KO Izbište, obaveštava učesnike komasacije u KO Vlajkovac, KO Uljma i KO Izbište da su pregledne karte projektovane mreže puteva, kanala i vetrozaštitnih pojaseva KO Vlajkovac, KO Uljmu i KO Izbište, izložene na javni uvid u trajanju od 15 dana počev od 04. februara 2019. godine u prostorijama mesnih zajednica Vlajkovac, Uljma i Izbište.

Objavljeno u Vesti

Kadetska selekcija OFK "Vršac" na čelu sa trenerom Miok Marinom savladala je svoje vršnjake iz temišvarskog Juventusa rezultatom 3:2.

Objavljeno u Vesti