Članci poređani po datumu: sreda, 06 februar 2019
Članci poređani po datumu: sreda, 06 februar 2019

Grad Vršac u utorak 12. februara organizuje Javni čas, odnosno predavanje na temu Prvog svetskog rata pod nazivom "Plava grobnica" *„Hodočašće na Krf“, a koji je namenjen đacima viših razreda osnovnih  škola isrednjoškolcima. 

Objavljeno u Kultura

 

Nakon tri godine intenzivnog rada i ulaganja od oko pet miliona evra, Hemofarm je spreman za 9. februar - dan početka primene EU Direktive o falsifikovanim lekovima. Reč je o regulativi koja će od pomenutog datuma biti obavezujuća za sve subjekte u lancu farmaceutskog snabdevanja za tržište EU, a kojom se proizvođači i pacijenti štite od falsifikovanja lekova koji se izdaju na recept.

Objavljeno u Vesti

Mesna zajednica Uljma obaveštava meštane koji su u prethodnom mesecu imali drastično uvećan račun za potrošnju električne energije, da taj podatak prijave MZ Uljma.

Objavljeno u Vesti

Izvlačenjem brojeva i odigravanjem prvog kola počelo je seniorsko prvenstvo grada Vršca i Šah kluba „Bora Kostić“ Vršac.

Objavljeno u Sportske vesti

Obeležavanje Svetskog dana dece obolele od raka u Vršcu zakazano je za petak 15. februar na Trgu Svetog Teodora Vršačkog u 12 časova.

Objavljeno u Vesti

Humanitarni koncert za prikupljanje pomoći za decu Svratišta u Vršcu, zakazan je za petak 15. ferbruar.

Objavljeno u Kultura

Zavod za transfuziju krvi Vojvodine organizuje vanrednu akciju dobrovoljnog davalaštva krvi u Vršcu, koja je zakazana za ponedeljak 11. februar.

Objavljeno u Vesti
sreda, 06 februar 2019 07:57

ABA 2 liga: Vrščani dočekuju Čačane

Košarkaši Vršca večeras  6. februara dočekuju "Borac" iz Čačka.

Objavljeno u Vesti