Članci poređani po datumu: četvrtak, 07 februar 2019
Članci poređani po datumu: četvrtak, 07 februar 2019

Kako saznaje prvi vršački informativni portal eVršac, večaras oko 20:20h  u Podvršanskoj ulici u Vršcu , stambena zgrada broj 7/5, stan 8,  došlo je do eksplozije plina.

Objavljeno u Hronika

Gradska  uprava Grada Vršca, Odeljenje za komunalne i stambene poslove i poslove zaštite životne sredine, u narednom periodu trebalo bi da donese Rešenje o izmeni režima saobraćaja u pojedinim gradskim ulicama. 

Objavljeno u Vesti

 

Mlade žene koje se bave naučnoistraživačkim radom u oblasti prirodnih nauka mogu da konkurišu za nacionalne stipendije u okviru svetski poznatog programa “Za žene u nauci”. 

Objavljeno u Vesti

Stonoteniski turnir B kategorije "Kup Vršca" zakazan je za subotu 16. februar.

Objavljeno u Sportske vesti

Zavod za ravnopravnost polova je raspisao Konkurs za kupovinu seoskih kuća, namenjen supružnicima i vanbračnim partnerima sa prebivalištem na teritoriji AP Vojvodine a koji nemaju stambeni prostor u vlasništvu / suvlasništvu.

Objavljeno u Vesti

Međunarodni fudbalski turnir "Trofej grada Vršca U14" za dečake rođene 2005. godine po prvi put biće organizovan u Vršcu.

Objavljeno u Sportske vesti

Područje Južnobanatskog okruga, kao i teritorija Vojvodine karakteriše se endemičnom epizootijom besnila kod divljih životinja, uglavnom lisica, a izuzetno i kod domaćih životinja (mačaka, pasa).

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 07 februar 2019 08:08

OFK "Vršac" savladao "Radnički" iz Kovina

Fudbaleri OFK "Vršac" su i u  drugoj pripremnoj utakmici zabeležili pobedu. Ovog puta savladali su  vojvođanskog ligaša Radnički iz Kovina rezultatom 5:1.

Objavljeno u Sportske vesti
četvrtak, 07 februar 2019 07:58

ABA 2 liga: Poraz Vrščana na domaćem terenu

Košarkaši Vršca izgubili su utakmicu 19. kola ABA 2 lige od KK "Borac" iz Čačka, rezultatom 74:100 (25:22, 18:22, 18:30, 13:26).

Objavljeno u Sportske vesti