Članci poređani po datumu: subota, 09 februar 2019
Članci poređani po datumu: subota, 09 februar 2019

Marinika Tepić, poznatija kao "tigrica" i propala balerina, očigledno pati što ne može da nosi skupocenu bundu dok kao predator progoni lovce zalutale u gustim šumama, pa joj se priviđaju okupacije i neprijatelji u Južnom Banatu.

Objavljeno u Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u okviru kampanje "Budućnost Srbije" u Južnobanatskom okrugu, posetiće novoizgrađenu Fabriku za proizvodnju i preradu pečuraka "Delta Danube" i Halu za male sportove koju su Kovinci u potpunosti izgradili sopstvenim sredstvima.

Objavljeno u Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", posetiće sutra Južnobanatski okrug.

Objavljeno u Vesti
Mir nam je danas najvažniji. Potrebne su nam desetine godina mirnog razvoja da gradimo fabrike, pozorišta, da deca mirno rastu i imaju sigurnu budućnost. To je ključna poruka koju će predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra uputiti građanima Južnobanatskog okruga, u okviru kampanje "Budućnost Srbije".
Objavljeno u Video

Na osnovu pokazatelja geografske raširenosti u Južnobanatskom okrugu  je registrovana stopa incidencije oboljenja sličnih gripu na nivou sporadičnih i izolovanih slučjeva, podaci su Zavoda za javno zdravlje Pančevo.

Objavljeno u Vesti

OFK "Vršac" nastavlja sa pojačanjima u svojim redovima, pa su tako za boje bvršačkog kluba zaigrali Stefan Tošić i Vanja Velemirov.

Objavljeno u Sportske vesti