eVršac
eVršac

eVršac

Kompanija "Swisslion", posle zatvaranja gradilišta na lokaciji "Vršačkih vinograda" ka Mesiću, dostavila je nedostajuću dokumentaciju i konačno ispoštovala zakonsku proceduru, te može da nastavi gradnju. Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović oštro je kritikovala opoziciju koja zloupotrebljava privredu i privrednike kako bi neistinama nastavila da nanosi štetu našem gradu.

Vlasnici renomiranog restorana Etno kuća "Dinar", koji je jedan od savremenih brendova Vršca, uputili su javnu zahvalnost posloviđama i radnicima "Gasovoda" komunalnog preduzeća "Drugi Oktobar".

Prostorije Srpske napredne stranke u Vršcu ove godine bile su male za mnogobrojno članstvo, funkcionere, ali i veliki broj prijatelja iz kulturnog, javnog i privrednog života grada koji su domaćinima želili da čestitaju na uspešnom periodu između dve slave i požele dalji napredak na svim poljima.

Branko Malović je jedan od najboljih, ako ne i najbolji koordinator Izvršnog odbora Srpske napredne stranke u Srbiji. On je pokazao to na mnogo primera, dobijao je teške zadatke i pokazao da ume da organizuje i da je dobar saradnik svakome ko vodi teritorijalnu organizaciju stranke, rekao je Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS, tokom današnje posete južnom Banatu.

Konferencija WWVrsac,  čiji je slogan "Živi lokalno, radi globalno" ponovo će imati 12 tematskih i jedno predavanje iznenađenja. Peto izdanje jednog od najinspirativnijih događaja u Srbiji počinje 27. oktobra i trajaće tri dana u kongresnoj dvorani Centra Millennium.

Košarkaši Vršca pokušaće da nastave sa pobedama u drugoj ABA ligi, u kojoj će u sredu igrati utakmice trećeg kola. Vršac ima dve pobede u prve dve runde, a u sredu od 17h gostovaće Ohridu, koji ima dva poraza.

Gradsko takmičenje u stonom tenisu održaće se sutra, u sredu 25. oktobra, u Centru Millennium. Takmičenje za osnovne škole počinje u 9 časova, a za srednje u 12 časova.

Bobi nakit, renomirana porodična zlatarska firma iz Vršca, ovog oktobra slavi 20. godina postojanja i tim povodom obradovaće sve svoje kupce popustom do 20 odsto.