eVršac
eVršac

eVršac

Predsednica Višeg suda u Pančevu Stanka Simonović i bivša gradonačelnica i predsednica DS u Pančevu Vesna Martinović održavaju redovnu komunikaciju, a poruke jedna drugoj šalju preko muževa, što dokazuje tvrdnje RTV Pančevo da je Simonovićeva poslušnik DS i da je DS direktno uticala na njenu karijeru.

Dok se odbornica Dragana Rakić, zaposlena u Gradskoj biblioteci koja se finansira iz gradskog budžeta, teatralno emocionalno raspada dok iznosi laži i klevete za skupštinskom govornicom, njen suprug, zaposlen u državnoj Kontroli letenja Srbije i Crne Gore SMATSA, bahati se po Vršcu i priča kako je u direktnoj zaštiti čestitog čoveka generala Mirka Vranića.

Skupština Grada Vršca, u skladu sa zakonskim aktima, donela je odluku o pokretanju postupka otuđenja nepokretnosti u javnoj svojini Grada Vršca. Reč je o dve parcele u Tehnološkom parku.

Fudbalski klub Vršac i trener Goran Mrđa sporazumno su prekinuli saradnju. Predsednik FK Vršca Dragan Veličković predstaviće danas novog trenera Dušana Jevrića. Više o njemu možete pročitati OVDE.

Fudbalski klub Vršac, u okviru 23. kola Srpske lige Vojvodina, danas od 16 časova na Gradskom stadionu dočekuje Cement iz Beočina.

Direktorka društva sa ograničenom odgovornošću "Enološka stanica Vršac", Stana Dimitrijević, uskoro će biti smenjena, saznaje prvi vršački informativni portal eVršac.

Fudbalski klub Vršac, posle pobede nad Radničkim iz Šida na našem Gradskom stadionu, savladao je i Slogu u Temerinu 1:0 (0:0) i doneo tri vredna boda u Grad pod Kulom. Pobedonosni gol postigao je Rajkovača u 90. minutu.

Gradski trg u Kovinu bio je ranije tokom dana poprište totalnog fijaska predizbornog skupa Socijalističke Partije Srbije na ovom lokalu.