eVršac
eVršac

eVršac

Zaposleni u Službi za katastar nepokretnosti u Vršcu koriste štrajk na nivou zemlje da pokriju drastično lošu organizaciju i nikakvu komunikaciju sa građanima i institucijama, što je već dugo prisutno.

Predsednica Višeg suda u Pančevu Stanka Simonović i njena ćerka Vladana Simonović uskoro će se naći u tužilačkoj istrazi. Protiv majke i ćerke formiran je predmet pri Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije pri Višem tužilaštvu. On je u fazi pretkrivičnog postupka i provera koje podrazumevaju prikupljanje informacija i potrebnih obavestenja. 

U dopisu Višeg javnog tužilaštva, koji je regionalna RTV Pančevo dobila uoči Božićnih praznika, dokazuje se bojazan da će Olivera Šošdean Sekulić odustati od afere "Plandište" i da će vinovnici odštetati slobodni. 

Kamere sa privatnih kuća zabeležile su nepoznato lice, koje je sinoć u Lominoj, Romanijskoj,  Kajmakčelanskoj i ko zna u kojim još ulicama, uništavao automobile parkirane ispred kuća. Apelujemo na sve čitaoce, koji prepoznaju ovo lice, da njegov identitet jave nama ili Policijskoj stanici.

Partijski vojnik, direktor Poljoprivredne škole u Vršcu Srđan Kliska, naredio je zaposlenima da moraju na radnu akciju u Gerontološki centar u Vršcu. Rukovodioci iz Demokratske stranke morali su da budu uspešni. Gradili su svoje karijere preko tuđih leđa. Deblji kraj izvukli su radnici Poljoprivredne škole, koji nisu bili članovi DS. Da su odbili, dobili bi otkaze.

Direktor Poljoprivredne škole Vršac Srđan Kliska, pod pretnjom otkazima, vodio je zaposlene da čiste podrum Demokratske stranke. Zgrozilo nas je, kao ljude, ono što smo čuli kroz njihova svedočanstva, koja su spremni i javno da ponove. Ovo pišemo kao prilog beščašća onih koji se Vrščanima i dalje lažno predstavljaju.

Apelujemo na zamenika višeg javnog tužioca Oliveru Šošdean Sekulić da se svede i đođe k'sebi, da ponovo ne okasni sa žalbom, kako odgovorni ne bi opet bili oslobođeni, Država plaćala milionske odštete, a oštećeni narod južnog Banata ostao uskraćen za istinu.

Narodna poslanica Tanja Tomašević Damnjanović obratila se portalu eVršac otvorenim pismom, a povodom prozivki opozicione odbornice na sednici Skupštine grada Vršca, vezano za neizveštavanje i neupoznavanje građana Vršca putem medija o njenom radu u Narodnoj Skupštini Republike Srbije. Njeno pismo vam prenosimo u celosti: