eVršac
eVršac

eVršac

Predsednički kandidat Saša Janković večerac je u Vršcu, prema policijskom izveštaju, govorio pred oko 200 ljudi, na Trgu Svetog Teodora, koji je i za skupove novopečenih pevaljki primao po pet do šest hiljada ljudi, a da ne bude gužva.

Glavni urednik Informera Dragan Vučićević optužio je Vuka Jeremića da se prema nepodobnim novinarima ponaša fašistički.

Od septembra 2013. do januara 2017. godine Vuk Jeremić sa računa svoje firme u Srbiji na privatni račun supruge Nataše u američkoj Sitibanci uplatio 650.000 dolara, pokazalo istraživanje antikorupcijske mreže ‘Antidot’.

Reagujući na izjavu Milenka Jovanova, u kojoj optužuje Natašu Jeremić, Aleksandar Vučić se izvinio njoj lično i građanima Srbije.

Predsednik Pokrajinskog odbora Socijalističke partije Srbije Dušan Bajatović, na današnjem sastanku sa koordinatorom Srpske napredne stranke za južni Banat Brankom Malovićem, izjavio je da će ta stranka na svim nivoima, pa tako i u Vršcu, bezrezervno podržati kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Republike Srbije.

Povodom saopštenja Nezavisnog udruženja novinara Srbije i Nezavisnog društva novinara Vojvodine oglasio se narodni poslanik Vladimir Đukanović i oštro osudio mešanje udruženja u rad sudstva i pritisak na sudiju.

Grad Vršac i Centar Milenijum biće domaćini Velikog MMA spektakla koji organizuje Srpska Sparta iz Pančeva. Prema rečima organizatora, prodato je više od 3.000 karata.

Gradski ragbi klub Vršac ugostio je minulog vikenda beogradski Partizan. Sjajan sportski spektakl na Gradskom stadionu nije pokvarila ni kiša. Prijateljsku test utakmicu podržalo je oko 200 navijača, što je Vrščane učinilo dodatno ponosnijim. Pobedile su obe ekipe. Partizan rezultatski, a Vršac jer se posle dve decenije vratio u seniorsko takmičenje.