eVršac
eVršac

eVršac

Službene prostorije Fudbalskog kluba Vršac, na Gradskom stadionu, ponovo su obijene, a ukraden je televizor.

Govor mržnje, uvrede ka neistomišljenicima, glumatanje opozicije, zloupotreba nevladinog sektora zbog čuvanja političkih saveznika, odbijanje odgovora na većinu pitanja novinara i unapred dogovorena stranačka pitanja o glorifikaciji "sveuzvišeno čistog" Saše Jankovića, obeležili su tribinu u Pančevu, na kojoj je onaj, koji ne sme da govori o politici, započeo svoju političku kampanju. Bez da podnese ostavku!

Takozvani "zaštitnik građana" dočekan je u Pančevu ogromnim transparentom "Jankoviću kada ćeš da odgovaraš za ubistvo?".

Regionalna RTV Pančevo u narednom periodu emitovaće serijal o lažnim obećanjima i sumnjivim poslovima nekadašnje gradonačelnice Vesne Martinović i Demokratske stranke u Pančevu.

Novi Upravni odbor Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti "Dr Slavoljub Bakalović" početkom naredne nedelje preuzeće obaveze i po hitnom postupku sprovesti istragu o zloupotrebama ove zdravstvene ustanove u političke svrhe.

Upravni odbor Specijalne bolnice za psihijatrijske bolest "Dr Slavoljub Bakalović" biće smenjen danas na sednici Pokrajinske vlade, nezvanično saznaje portal evrsac.rs.

Smena Upravnog i nadzornog odbora, a potom i direktora u Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti "Dr Slavoljub Bakalović", usmerena je ka stajanju na put zloupotrebama ove zdravstvene ustanove u političke svrhe, saznaje portal evrsac u redovima SNS.

Specijalna bolnica za psihijatrijske bolesti "Dr Slavoljub Bakalović" ovih dana dobiće novi Nadzorni i Upravni odbor, što vodi i ka smeni direktora. Očekuje se detaljna provera poslovanja ove zdravstvene ustanove.