eVršac
eVršac

eVršac

Milan Popović, privatni preduzetnik iz Vršca, poznat u javnosti kao bivši Severinin muž, nastavlja da omalovažava i vređa Srpsku naprednu stranku i medije koji nisu u njegovom vlasništvu.

Visoka delegacija Vlade Srbije, premijerka Ana Brnabić i ministri Branislav Nedimović i dr Nenad Popović, ukazaće sutra veliku čast Vršcu i Vrščanima. 

Odeljenje za urbanizam gradske uprave u Vršcu izdalo je nalog firmi Rodoljuba Draškovića da ukloni nelegalno sazidani objekat na putu ka Mesiću. Razloga je više, nezvanično saznaje portal eVršac.

Jovica Zarkula danas je na Skupštini Grada Vršca podneo ostavku na mesto predsednika lokalnog parlamenta. Za novog predsednika izabran je Nenad Baroš, a na njegovo dosadašnje mesto zamenika postavljena je Andrijana Maksimović.

Skupštinu Grada Vršca možete uživo pratiti OVDE.

Nenad Baroš, dosadašnji zamenik Skupštine Grada Vršca, na prvom sledećem zasedanju postaće predsednik lokalnog parlamenta, dok će na mesto zamenika biti imenovana odbornica Andrijana Maksimović, saopštila je danas gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović.

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović donela je odluku da na sledećem zasedanju lokalnog parlamenta, koje se očekuje u prvoj nedelji septembra, predloži smenu predsednika Skupštine Grada Vršca Jovice Zarkule. Ime novog predsednika Skupštine Mitrovićeva će objaviti u narednim danima.

Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informianje i odnose sa verskim zajednicama dao je saglasnost da se za vršioca dužnosti Gradske biblioteke u Vršcu imenuje Vesna Zlatičanin, koja je već rukovodila ovom ustanovom kulture i koja u njoj radi duži niz godina.