eVršac
eVršac

eVršac

Vršačka javnost još uvek čeka odgovor od Tužilaštva na pitanja: Ko je u Gradskom muzeju pokušao da izvrši krivično delo teške krađe muzejskih eksponata neprocenjive vrednosti? i zašto za devet godina, sve do dolaska Zvonimira Santrača na mesto vd direktora Muzeja, bivša direktorka Anica Medaković nije uradila popis i primopredaju muzejskog fundusa?

Gradski pravobranilac uskoro će podneti krivičnu prijavu protiv građevinske firme Rasing i svih odgovornih lica koja su mu omogućili da, suprotno tenderskoj dokumentaciji, na Agrico pijacu ugradi neodgovarajući opremu i materijale lošijeg kvaliteta.

Vrščanin Stefan Momirov, mlada nada KK "Crvena Zvezda", sa 17 poena, šest skokova i četiri asistencije, najbolji je bio u pobedi svog tima protiv Stelazure.

Opštinski odbor Socijalističke Partije Srbije u Beloj Crkvi objavio je danas saopštenje za javnost u kojem jasno stavljaju do znanja da blog "Belocrkvanske novosti" - ne objavljuje istinu!

Nakon objavljivanja uznemirujućih fotografija iz vršačkog azila, Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine je na upit N1 odgovorilo da je inspekcija tokom kontrole 12. februara ustanovila da je uginuća u prethodnom periodu bilo, ali prema rečima zaposlenih u azilu zbog hladnoće i povreda nanetih u tuči pasa.

Samo dan nakon objave da će Aleksandar Vučić na izborima biti kandidat za predsednika Republika Srbije, u prostorijama OO SNS Opovo okupio se veliki broj građana i predstavnika drugih političkih stranaka koji su potpisivanjem pristupnica SNS iskazali podršku lideru naprednjaka.

Srpska napredna stranka u Skupštini Grada Vršca od danas ima još jednog odbornika.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, intezivno tragaju za muškarcem osumnjičenim da je na teritoriji grada Pančeva izvršio više krivičnih dela razbojništvo.