eVršac
eVršac

eVršac

Severina, dok je bila u ljubavi sa Milanom Popovićem, sa kojim ima i sina, od njega je naplaćivala sve svoje troškove i prohteve. "Blic" je imao uvid u papire na kojima se jasno vidi spisak pevačicinih troškova sa sve sumom koliko su je koštali, a sve sročeno na adresu Popovića da bi joj dao novac za sve to.

Srpska napredna stranka, koja konstantno teži ka boljem, razmatra smene članova Gradskog veća za privrednu i obrazovanje, nezvanično saznaje portal eVršac.

Aleksandar Vuksanović - Aca Lukas, priprema spektakl neviđenih razmera za jubilarne 60. Dane berbe grožđa. Očekuje se više desetina hiljada posetilaca, potvrđeno je portalu eVršac.

Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, pevaće u Vršcu za jubilarne 60. "Dane berbe grožđa", u narodu poznatije kao "Grožđebal", koji se tradicionalno održava treće nedelje u septembru, nezvanično saznaje portal eVršac.

Privremena mera kojom je odlučeno da će Aleksandar (5) nedelju dana živeti s majkom, a nedelju sa ocem je ukinuta.

Dragoslav Aleksić, pomoćnik Gradonačelnika Vršca, imenovan je danas za predsednika Festivalskog odbora Međunarodnog festivala folklora "Vršački venac". Malo ljudi zna da je ovaj međunarodni festival utemeljen upravo po ideji i na inicijativu Aleksića, daleke 1993. godine.

Skupština Grada Vršca usvojila je danas Plan korišćenja sredstava samodoprinosa za zdravstvo za 2017. godinu, kojim je predviđena kupovina potrebne medicinske opreme, a predložena je i kupovina sanitetskih vozila.

Skupština Grada Vršca usvojila je danas rešenja o prestanku funkcija članova Gradskog veća Vladimiru Bajiću i dr Ivanu Josiću, a u skladu sa Odlukom o izmeni Statuta Grada Vršca koja je stupila na snagu 24. juna.