eVršac
eVršac

eVršac

Dom omladine Vršac (DOV) večeras 29. aprila , sa početkom od 22 sata, biće domaćin izvođačima elektronske muzike - Acoustic Tree b2b ZARMA. Podršku će im dati DJ-evi Addicted organizacije iz Vršca.

Povodom predstojećih prvomajskih praznika i tradicionalnog boravka građana u prirodi, kako da bi se predupredio eventualni nastanak šumskih požara, Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine uputilo je apel građanima da ne pale vatru na otvorenom prostpru u prirodi.

Turistička organizacija Vršac, povodom predstojećeg Praznika rada (1. maja), i ove godine orgranizuje autobuski prevoz za sugrađane, koji planiraju da praznik provedu na Vršačkom bregu.

Agencija "Đorđević" iz Vršca na osnovu Odluke o osnivanju Književne nagrade "Vasko Popa", i Pravilnika o dodeljivanju nagrade za najbolju pesničku knjigu raspisala je Konkurs za dodelu
književne nagrade "Vasko Popa" za najbolju pesničku knjigu objavljenu u 2016.godini.

JKP "Drugi Oktobar" EJ Parking servis, obaveštava sugrađane da tokom dana praznika, neće biti naplate parkiranja.

Četvrtak 27. april … velika kazaljka na satu tek što je ‘’načela’’ poslednji sat pre ponoći … na vratima Etno kuće DINAR pojavljuju se: Teja Kraj, Jagoša Kraj, Sava odžačar, Vule milicioner, Nina Herbert, Vesela Kraj … Pomalo neobična družina - bila bi prva asocijacija … ali samo za one koji u to vreme nisu bili u DINARU.

Scena Kongresno-muzičke dvorane Centra Millennium, prosto je "mirisala" na vrhunsko pozorište, tokom gostovanja Zvezdara Teatra, sa predstavom KLAUSTROFOBIČNA KOMEDIJA, u četvrtak 27. aprila uveče.

Vrščanin Dušan Gvozdić, jedan je od potencijalnih kandidata za pomoćnika Vujoševiću, navodi portal bhbasket.ba.