eVršac
eVršac

eVršac

Grad Vršac je poslednjih nekoliko godina intenzivno radio na stvaranju uslova za lakše i bezbednije kretanja svih osoba sa invaliditetom,  tako da su u brojnim javnim i držanim institucijama pronađena adekvatna rešenja. Jedno od njih je i guseničar, koji je Grad kupio kao podršku penjanju osobama u invalidskim kolicima na sprat Gradske kuće.

Dom zdravlja Vršac obaveštava građane počela sa radom zdravstvena ambulanta u Uljmi koja je rekonstruisana zbog  štete nastale usled poplava.

Grad Vršac je na svom zvaničnom web portalu (www.vršac.com) objavio Javni poziv za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica davanjem u zakup 40 stambenih jedinica sa mogućnošću kupovine na teritoriji grada Vršca.

Galerija Caffe Galerijana povodom svog trećeg rođendana, sutra 12. decembra u 19 sati, organizuje izložbu slika Vasilija Vase Dolovačkog.

Predsednik Nacionalnog saveta Rumuna u Srbiji Danijel Petrović i predsednik Saveza Srba iz Rumunije Ognjan Krstić potpisali su u Vršcu protokol o saradnji.

Vršačko Udruženje paraplegičara i kvadriplegičara "Parakvad VŠ" pokrenulo je projekat - Hipoterapije, odnosno terapijskog jahanja, namenjenog osobama sa invaliditetom. Ovaj projekat, kako je najavljeno, trebalo bi da počne da se realizuje na proleće naredne godine.

Dom omladine Vršac (DOV) u subotu 23. decembra organizuje noć elektronskih hitova. 

Grad Vršac je na svom zvaničnom web portalu www.vrsac.com objavio Javni konkurs za izbor članova Lokalnog antikorupcijskog foruma za praćenje primene Lokalnog antikorupcijskog plana.