eVršac
eVršac

eVršac

Priprema i obeležavanje terena, za početak izgradnje igrališta za decu sa invaliditetom u Vršcu, zvanično je počela danas u samom centru grada.

Turistička agencija "Roda Tours" organizuje veliki nagradni konkurs pod nazivom "RODA LETO 2017".

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović, uručila je danas u Gradskoj kući, sigurnosna auto sedišta roditeljima dece koja su rođena u 2017. godini, i imaju prebivalište na teritoriji grada Vršca.

Gradsko veće grada Vršca je na svojoj sednici koja je održana 22. marta, donelo odluku da se i ove godine grad Vršac, pridruži akciji "Sat za našu planetu" koja se već desetu godinu zaredom sprovodi na inicijativu Svetskog fonda za prirodu.

Sivi šinobus, svojevrsni simbol Vojvodine, koji je zamenjen modernim ruskim vozovima, ponovo bi mogao da jezdi ravničarskim poljima. Kako piše list "Pruga", u planu je da jedan šinobis tokom leta poveže Vršac i Belu Crkvu.

Garancijski fond AP Vojvodine raspisao je nove kokurse u cilju da određenim privrednnim delatnostima, olakša pristup finansijskom tržištu i obezbedi povoljnije uslove kreditiranja od onih koje nude banke.

Vršačka afirmacija umetnika "ARS", Udruženje "Leonardo" i Klub žena "Atina" uz podršku Unije žena SNS, povodom Svetskog dana poezije, organizovali su poetsko veče/performans pod nazivom "Stihom se brišu granice".

Takmičari vršačkog Badminton kluba "Fanatik" ostvarili su odlične rezultate na Kupu Pančeva za juniore, jednom od najjačih turnira u zemlji.