eVršac
eVršac

eVršac

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) saopštio je da će od nedelje 25. februara pa do 1. marta na području Srbije biće ledeni dani.

JP "Srbijagas" obaveštava kupce na području naseljenog mesta Uljma, da će u četvrtak, 22. februara, u periodu od 9 do 13 časova, zbog sanacije distributivnog gasovoda u tom mestu, doći do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa za potrošače koji se tim energentom snabdevaju sa Mesta isporuke Distribucija – Široka potrošnja Uljma.

Prezentacija kreditnih linija Razvojnog fonda Vojvodine u Vršcu zakazana je za ponedeljak 26. februar u Gradskoj kući (Velika sala) sa početkom od 11 časova.

Ukupno 173 takmičara učestvovalo je na ovogodišnjem Belom krosu u organizaciji Vršačkog atletskog kluba 1926 (VAK 1926) uz podršku Grada Vršca, Sportskog saveza i agencije Fokus protekt.

Sportski savez Vršac obaveštava đake da je Gradsko takmičenje u streljaštvu zakazano za 1. mart  u streljani u Uljmi.

Takmičari vršačkog Džudo kluba "Lokomotiva" ostvarili su sjajne rezultate na prvom ovogodišnjem takmičenju koje je održano u Rumi.

Bračni parovi i osobe koje su u dužim vanbračnim zajednicama u Vojvodini uskoro će imati novu mogućnost da konkurišu za dobijanje besprovratnih sredstava za kupovinu kuće na selu, sa okućnicom.

Mobilne ekipe Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine u sredu 28. februara boraviće u Vršcu, a akcija dobrovoljnog davalaštva krvi biće organizovana u MZ "Drugi oktobar".