eVršac
eVršac

eVršac

Košarkaši Vršca savladali su ekipu Spartaka u okviru 18. kola KLS, rezultatom 101:74.

Vrščanin Stefan Momirov predvodio Crvenu Zvezdu u pobedi i plasmanu na završni turnir Evrolige za igrače do 18 godina.

Međunarodni festival folklora "Vršački venac" u organizaciji Kulturnog centra iz Vršca, predstavljen je posetiocima 39. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, na štandu Turističke organizacije Grada Vršca.

Poslednja nedelja pred Veliki post se zove "bela nedelja", a poslednji dan ove nedelje su "bele" ili "sirene" poklade. One se obeležavaju danas, a od sutra počinje veliki Vaskršnji post.

Takmičarka vršačkog Džudo kluba "Lokomotiva" Katarina Stojaković, osvojila je bronzanu medalju na Prvenstvu srbije za kadete u Beogradu.

Grad Vršac i Gradska veća za oblast poljoprivrede i ruralni razvoj, u ponedeljak 27. februara u Uljmi, organizuju "Okrugli sto" sa poljoprivrednicima. Sastanak će se održati u prostorijama Mesne zajednice od 18 časova.

 

Na samom početku građevinske sezone, čim vremenski uslovi to budu dozvoljavali, Vrščani kreću u uređenje centra grada. Za kapitalne izdatke je, inače, iz gradske kase ove godine izdvojeno ukupno oko 287 miliona dinara.

Badminton klub "Fanatik" i Osnovna škola "Jovan Sterija Popović" organizovali su turnir u badmintonu. Turnir je organizovan u okviru projekta "Sterija igra badminton" koji je sufinansirao je Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu u okviru afirmacije školskog sporta. Vrednost projekta je 142.000 dinara.