eVršac
eVršac

eVršac

Prethodna opštinska garnitura u Smederevskoj Palanci zrela za robiju: Dok se Radoslav Milojičić –Kena uči u Skupštini Srbije govorništvu – dotle izvršitelji kucaju na vrata opštine Smederevska Palanka zbog dugova koje je on ostavio!? I neće biti da o svemu tome gospodin Kena pojma nema, „baš kao o kitovima u Severnom moru“, kako se svojevremeno pravdao novinarima.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su M.D. (1981) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo lažno predstavljanje.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, rasvetlili su više krivičnih dela teške krađe, koja su izvršena u ovom gradu i uhapsili dve osobe.

Turistička organizacija Vršac učestvovala je u promotivnoj kampanji Turističke organizacije Srbije, pod nazivom "Moja Srbija" koja je održana na Gradskom trgu u Čačku. Kampanja je bila namenjena domaćim gostima u cilju predstavljanja turističke ponude Srbije u letnjem periodu.

JKP "Drugi oktobar" RJ "Vodovod" obaveštava građane da će sutra 29. juna, u vremenu od 8 do 13 časova, doći do prekida u vodosnabdevanju u korisnika u pojedinim ulicama centru grada.

Kako prenosi portal dnevnog lista Telegraf.rs, nasilnik nije uspeo da dođe do svoje bivše supruge i deteta u Prihvatnom centru za žrtve nasilja, čekao ih, našao i povredio na pijaci, pa potom pobegao.

Klub Rondo ovog leta priređuje zabavu na novoj adresi - na Gradskom stadionu (Full Monty diskoteka).

SUBNOR Grada Vršca povodom Dana Borca 4. jula organizuje "Mali čas istororije" - Dan sećanja i svečano polaganje venaca na spomen obeležja vršačkim borcima fašizma. Centralna svečanost zakazana za 11 časova isped spomenika Žarka Zrenjanina.