eVršac
eVršac

eVršac

Novootvoreni "Centar savremene stomatologije dr Đurić" počeo je sa radom u Vršcu,  na adresi Sterijina 43. Reč je o savremenoj stomatološkoj ordinaciji u kojoj sugrađani mogu da obave sve vrste stomatoloških pregleda, a stomatološke usluge namenjene su svim starosnim kategorijama. 

"VIVA  Fighting Championship 2018 - ROUND 2"  zakazan je za 24. novembar sa početkom od 19 časova, u Kongresnoj dvorani Centra Milenijum.

Košarkaši Vršca u nedelju 21. oktobra dočekuju KK "Mladost".

Sportski savez grada Vršca počeo je realizaciju projekta ,,Živi zdravo” u predškolskim ustanovama grada Vršca.

 U okolini Vršca pronađeno je skoro 70 mrtvih životinja, a kao razlog za masovni pomor navodi se trovanje semenom pšenice, saopštilo je Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije.

Ministarstvo zdravlja i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije u saradnji sa nadležnim zavodima za Javno zdravlje  u cilju  prevencije zloupotrebe psihoaktivnih supstanci, širom Srbije organizuju sastanke sa  direktorima osnovnih i srednjih škola . Sastanku u Gradskoj kući u Vršcu prisustvovali su direktori škola sa teritorija grada Vršca i opštine Plandište .

Prva dvodnevna radionica za izradu Lokalnog akcionog plana za Rome održana je u Gradskoj kući. Radionici su pored radne grupe, prisustvovali i članovi mobilnog tima, koordinacionog tela za Rome kao i predstavnici romskih nevladinih organizacija i predstavnici romskih naselja. 

Košarkaši Vršca poraženi su od Rogaške u Sloveniji . Utakmica četvrtog kola ABA 2 lige završena je rezultatom 92:80 (18:19, 24:18, 22:19, 28:24).