eVršac
eVršac

eVršac

Veliki grožđebalski turnir u basketu "3 na 3" biće održan u periodu od 8. do 10. septembra, na terenu "Polet" u Vršcu. 

Izložba malog ELKA crteža pod nazivom "Bljuvocvet i druge priče u slici" biće otvorena u nedelju 20. avgusta, sa početkom od 20 časova u galeriji Doma vojske.

U okviru manifestacije "Dani danske kulture u Vršcu"  i Vršačkog kulturnog leta,  večeras je na programu film "Ključevi, kola, ogledalo".

Interaktivni šou za decu "Razigrana klovnijada"  u okviru Vršačkog kulturnog leta, biće održan u nedelju 20. avgusta od 19h u Muzičkom paviljonu na Gradskom trgu.

Član Planinarsko skijaškog kluba Železničar iz Vršca, Vladimir Gerga učestvuje u ekspediciji na najviši vrh Alpa Mon Blan.

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam raspisao je Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava mikro i malim privrednim društvima i preduzetnicima koji svoju delatnost obavljaju u okviru kreativne ekonomije, za subvencionisanje troškova nabavke mašina, opreme ili softvera.

Gostovanje predstave "Ko je ovde idiot?" u Vršcu zakazano je za 19. avgust, sa početkom od 21 sat, na letnjoj sceni Doma vojske.

Sve prepreke na putu ka sredstvima iz evropskih fondova za agrar su otklonjene i našim poljoprivrednicima bi prve pare mogle da stignu do kraja godine.