eVršac
eVršac

eVršac

Opšta bolnica Vršac obaveštava sugrađane je akcija besplatnih preventivnih pregleda zakazana za nedelju 22. april, od 8 do 16 časova u prizemlju nove zgrade Opšte bolnice Vršac.

Fudbaleri OFK "Vršac" danas 21. aprila na Gradskom stadionu dočekuju ekipu Slobode iz  iz Novih Kozaraca.

Gradska biblioteka Vršac u ponedeljak 23. aprila organizuje projekciju dokumentarnog  filma "Seobe se nastavljaju večno".

JKP "Drugi oktobar" EJ "Zelenilo" u sklopu svojih redovnih aktivnosti intenziovno radi na ozelenjavanju javnih površina u gradu. 

Taktičko-tehnički zbor (prikaz naoružanja i vojne opreme) Komande za razvoj Banatske brigade organizovan je juče u Vršcu, na Svetosavskom trgu, ispred NP ''Sterija.

Vršački carinici su na ulazu graničnog prelaza Vatin, zaplenili 17 delova ronilačke opreme vrednosti veće od 5.500 američkih dolara.

Predstava “Ožalošćena familija”, u režiji i adaptaciji Miodraga Dinulovića, a u izvedbi Kraljevačkog pozorišta na repertoaru narodnog pozorišta "Sterija " je u utorak 24. aprila od 20 časova.

Grad Vršac je u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju (GIZ), nakon teorijske obuke koja je održana juče u Gradskoj kući, dans organizovao obuku na terenu koja se takođe tiče unapređenje procene zemljišta u postupku komasacije, sa akcentom na zaštitu životne sredine .