eVršac
eVršac

eVršac

Od 23. oktobra širom Srbije kreće akcija potpisivanja peticija za doživotni zatvor za ubice dece. Potpise za uvođenje doživotne kazne zatvora za ubice dece Fondacija "Tijana Jurić".

Audio video produkcija "Vila" iz Vršca, u saradnji sa vršačkim Centrom za energetsku efikasnost "Cefiks" realizuje informativni serijal  "3E VESTI".

Vrščanin Vokoun Anton zauzeo je ubedljivo prvo mesto u kategoriji Men fitnes classic 1 bodibilding, na takmičenju u Bodibildingu i fitnesu World Cup koje je održano u Pančevu u organizaciji World fitnes federation WFF i Nabba federacije.

JKP "Drugi oktobar" obaveštava korisnike u naselju Hemograd, da je zbog kvara na toplovodu došlo do prekida u snabdevanju potrošača prirodnim zemnim gasom i sanitarnom toplom vodom.

Turistička organizacija Vršac nagrađena je na 13. Međunarodnom festivalu turističkih publikacija "Kofer slova" u organizaciji Turističke organizacije Grada Kruševca.

JKP "Drugi oktobar" obaveštava korisnike da će zbog radova na mreži gasovoda, doći do prekida u snabdevanju prirodnim zemnim gasom potrošača u delu ulice Stepe Stepanović i delu ulice Školski trg.

Osmočlana ekipa vršačkog PSD "Železničar" učestvovala je u još jednoj zahtevnoj planinarskoj akciji.

Animirani sinhronizovani film "Moj mali Poni" na repertoaru bioskopa Kongresno muzičke dvorane Centra Milenijum je u četvrtak 19. oktobra u 16:30h, i u petak 20. oktobra u 16:30h.