Zaplena više od dve tone rezanog duvana i cigareta

Zaplena više od dve tone rezanog duvana i cigareta

Autor :  dec 08, 2016

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u dve odvojene akcije zaplenili su više od dve tone duvana i 12.000 paklica cigareta bez akciznih markica.

Prilikom pretesa kuće u okolini Pančeva, policija je pronašla i oduzela oko tonu i 900 kilograma sušenog duvana u listu, više od 150 kilograma rezanog duvana i dve mašine za rezanje duvana.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja i nedozvoljeno skladištenje akciznih proizvoda, protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Pančeva, biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Pančevu.

U drugoj akciji, prilikom kontrole saobraćaja u okolini Kovina u kombiju, kojim je upravljao četrdesetšestogodišnji muškarac pronađene su paklice cigareta.

Protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Smederevu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije