Zaplenjeno više od tone duvana i naftni derivati

Zaplenjeno više od tone duvana i naftni derivati

Autor :  dec 15, 2016

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu zaplenili su više od tone duvana i više od 650 litara naftnih derivata.

Prilikom pretesa na više lokacija na području Kovina, policija je pronašla i oduzela više od 1.000 kilograma sušenog duvana u listu. Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljeno skladištenje robe, protiv dvadesetdevetogodišnjeg i četrdesetdevetogodišnjeg muškarca iz okoline Kovina, biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Smederevu.

duvan 1 1

Policija je prilikom kontrole putničkog vozila u Vršcu pronašla više od 50 kilograma rezanog duvana. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda protiv dvadesetosmogodišnjeg muškarca iz Vršca, biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Vršcu.

Na putu Kovačica - Pančevo u kombi vozilu, kojim je upravljao tridesetčetvorogodišnji muškarac pronađena su naftni derivati, bez porekla. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina protiv njega će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Pančevu.

 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije