Uspešna akcija privođenja u južnom Banatu zbog proizvodnje opijata i posedovanja oružja

Uspešna akcija privođenja u južnom Banatu zbog proizvodnje opijata i posedovanja oružja

Autor :  dec 04, 2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su P.Ć. (1967), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. 

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla lovačku pušku, revolver marke CZ, kao i dvadesetpet metaka za  magnum 357. 

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu. 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su V.M. (1974), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo  neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog zaplenila 1,3 kilograma  marihuane. 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su P.Š. (1972), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

Policija je od osumnjičenog zaplenila 670 grama marihuane, koja je pronađena prilikom pretresa stana i drugih prostorija.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su D.J. (1984) i S.J. (1986), zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

Policija je prilikom pretresa stana i drugi prostorija osumnjičenih pronašla i zaplenila oko 250  grama marihuane. 

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom  tužilaštvu u Smederevu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su A.Č. (1987), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog  pronašla i zaplenila 43 paketića heroina, manju količinu amfetamina i 103 tablete različitih vrsta. 

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom  tužilaštvu.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije