Uhapšen napadač koji je u Vršcu hicem iz pištolja ranio prodavca

Uhapšen napadač koji je u Vršcu hicem iz pištolja ranio prodavca

Autor :  mar 28, 2018

 Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su G. S. (1974) iz okoline Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dva krivična  dela razbojništvo na području Južnog Banata.

Sumnja se da je on 3. marta ove godine u Vršcu, maskiran, ušao u trgovinsku radnju, hicem iz pištolja ranio prodavca i oteo oko 19.000 dinara. 

O ovom događaju portal eVršac je ranije izveštavao (Opširnije OVDE)

Takođe se sumnja da je tri dana kasnije u Starčevu, maskiran, preteći pištoljem radnici trgovine uzeo oko 20.000 dinara pazara. Prilikom izlaska, osumnjičeni je ispalio dva hica u vrata objekta.

G. S. je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu u Pančevu. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Zahvaljujući radu policije i svih institucija koje su u sistemu bezbednosti, G. S. je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu u Pančevu.

Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Zahvaljujući radu policije i svih institucija koje su u sistemu bezbednosti, Srbija nesumnjivo postaje bezbednija.

Saradnjom u oblasti bezbednosti, ne samo na nacionalnom, već i na regionalnom a posebno međunarodnom nivou Republika Srbija učvršćuje svoju poziciju značajnog faktora stabilnosti u regionu i pouzdanog partnera u međunarodnim odnosima

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije