Kultura

"Odzvon ravnice" u vršačkom Kulturnom centru

apr 24, 2017
Kulturni centar Vršac (KC) u sredu 26. aprila, sa početkom od 19 časova, organizuje promociju knjige pesama Petra Žarkova "Odzvon ravnice", u izdanju Banatskog kulturnog centra, iz Novog Miloševa.

Književni performans danas u podne na Gradskom trgu

apr 24, 2017
Književna opština Vršac (KOV), Vršačka afirmacija umetnika "ARS" (VAU "ARS"), Vršački književni klub i Udruženje ljubitelja književnosti, likovne umetnosti i dizajna "Leonardo" danas u podne, prirediće književni performans na Trgu Svetog Teodora Vršačkog (kod Krsta).

"Na kafi sa Frojdom" u vršačkom Domu omladine

apr 22, 2017
Prva u nizu planiranih tribina pod nazivom "Na kafi sa Frojdom" zakazana je za petak 28. april, sa početkom od 18 časova u vršačkom Domu omladine (DOV).

Održano neobično umetničko veče - "Umetnost na šinama"

apr 21, 2017
Vršačka Afirmacija Umetnika "ARS" (VAU "ARS") organizovala je nesvakidašnji umetmnički događaj pod nazivom "Umetnost na šinama". Reč je o umetničkom performansu, u čast Svetskog dana Umetnosti, koji je održan u statičnom vozu na Železničkoj stanici Vršac.

Svetski dan knjige u "Tački susretanja"

apr 20, 2017
Književna radionica Rašić i Udruženje Tačka Susretanja obeležavaju Svetski dan knjige u ponedeljak, 24. aprila (dan posle) sa početkom od 18:30h, u Salonu kod Porte (Zmaj Jovina16, Vršac).

Novi 3D animirani film u bioskopu Centra Milenijum

apr 20, 2017
Novi 3D, animirani, sinhronizovani film "ŠTRUMPFOVI: Izgubljeno selo’’ na repertoaru bioskopa Kongresno muzičke dvorane Centra Milenijum je u petak 21. aprila u 17 h.

Predstava za decu "Plava ptica" u vršačkom u NP "Sterija"

apr 20, 2017
Predstava za decu "Plava ptica" u adaptaciji i režiji Irfana Mensura, gostuje u vršačkom NP "Sterija" 26. aprila, sa početkom od 10 časova.

Dečji festival "Pevajmo srcem" u vršačkom NP "Sterija"

apr 20, 2017
Udruženje muzičara Vršca "Sax" 22. aprila, sa početkom od 20 časova u Narodnom pozorištu "Sterija" organizuje Dečji festival "Pevajmo srcem".
  1. Najnovije
  2. Najčitanije