Da li ste spremni za novi muzički festival u Vršcu sa više od 35 izvođača i 40 umetnika?

Da li ste spremni za novi muzički festival u Vršcu sa više od 35 izvođača i 40 umetnika?

Autor :  jul 25, 2017

WOLF je novi festival u Vršcu, koji kroz kombinaciju psytrance muzike, avanturističkih sportova i umetnosti predstavlja jedan novi atraktivni turistički proizvod. A promoviše se ne samo na području Vojvodine, već i u celoj Srbiji i zemljama regiona, a ponajviše u komšijskoj Rumuniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini odakle će od 28-30. Jula doći veliki broj posetilaca.

Očekuju nas tri dana zanimljivog putovanja kroz spomenik prirode “Straža” u kojem će se uživati u muzičkim, umetničkim, sportskim, turističkim i relaks aktivnostima!
Na scenografiji i produkciji se danonoćno radi već više od tri meseca, grade se mostovi, kampovi, preuređuje se šuma, rade se dekoracije,  prave se chill zone, čisti se reka, pravi se plaža… Sve u svemu, očekuje vas mini grad u kojem ćete se osećati kao u nekoj bajci odsečeni od civilizacije.

Mapa festival se može videti ovde - OVDE

- Očekuje nas preko 100 umetnika, izvođača, DJ-a, Live Act-a, izlagača, akrobata, žonglera iz Srbije i sveta, kažu organizatori.

Na W.O.L.F-u će nastupiti veliki svetski psytrance izvođači DigiCult, Goasia, Boom Shankar, Bitkit, Tropical Bleyage, Pulsar, ali mnogo drugih globalno poznatih izvođača kao što su Spirit Architect, Carina, Aioaska, BPM, Sarmati, Champa, Tristate, Opsy, kažu organizatori.

Prenosimo vam program i satnicu u celosti:

Alternative stage

Pored muzičkog programa, posetioci će moći da uživaju u raznim umetničkim prezentacijama, performansima, u kupovini unikatnog nakita, odeće, umetničkih radova i rukotvorina... Biće tu žonglera, umetnika sa vatrom, slikara, akrobata, umetnika koji crtaju kanom, dizajnera... Uživaće se i u alternativnim vežbama u prirodi i masažama pogodnim za poboljšanje telesnog zdravlja, kao i u tradicionalnim i inostranim jelima i specijalitetima, zdravim napitcima, voćnim salatam.

Ovaj festival je postao internacionalno prepoznatljiv zbog jedne potpuno originalne ideje - da spoji avanturističke sportove i muziku u jedan događaj. Zvuči nerealno, ali tako je. U sklopu W.O.L.F avanture posetioci će moći da se oprobaju u kajakingu, zip-line-u airsoftu, paintballu, streljaštvu, a takođe i u nekim laganijim sportskim aktivnostima kao što su odbojka, frizbi, plivanje... Ova kreativna kombinacija je oduševila inostrane ljubitelje festivala i oni dolaze, jer tako nešto nisu videli nigde u svetu do sada. 

Za sve dodatne informacije posetite www.wayoflifefest.org i pratite informacije OVDE

 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije