Nemojte propustiti ROŠAHOV TEST - izložbu ELKA crteža u Vršcu

Nemojte propustiti ROŠAHOV TEST - izložbu ELKA crteža u Vršcu

Autor :  avg 17, 2017

Izložba malog ELKA crteža pod nazivom "Bljuvocvet i druge priče u slici" biće otvorena u nedelju 20. avgusta, sa početkom od 20 časova u galeriji Doma vojske.

WebMedimlekoELKA-artavatar predstavlja najnoviju seriju ekspresivnih crteža koji nastaju kao početna apstraktna fleka i po principu „asocijativnog niza“ koji sledi nakon što ELKA „konkretizuje“ konturom prvi oblik. 

Ova igra je u psihologiji poznata i kao Roršahov test ličnosti, samo što u ovom slučaju ELKA ne testira publiku već iznova i iznova sebe samu.

ELKA-artavatar će pored izložbe crteža uvesti vršačku publiku u ELKA 3D VR Gallery, odnosno posetioci će moći da zakorače u svet virtuelnih prostora u kojima ELKA već tri godine izlaže svoje radove.

Budući da je ELKA 3D VR Gallery premijerno predstavljena pre dve godine samo pančevcima, Vršac će biti drugi grad koji će imati mogućnost da se na licu mesta uveri koliko su savremene tehnologije postale sastavni deo umetnosti i izlagačke prakse.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije