Belgijski muzičar BITKIT u Domu omladine Vršac
Odštampajte ovu stranicu

Belgijski muzičar BITKIT u Domu omladine Vršac

Autor :  sep 14, 2017
U organizaciji Doma Omladine Vršac i udruženja Addicted u petak 15. septembra u 22 h, nastupiće belgijski DJ i producent BITKIT.
Uz  lokalnu podrsku DJ-va Addicted Organizacije, velika žurka Trancebal 6, za sve ljubitelje trance zvuka, održaće se u bašti Doma Omladine. 
 
Bitkit je rođen u Belgiji Tokom svoje dugogodišnje karijere dobio je podršku iz svih krajeva sveta. Nastupao je širom Evrope. 2013. godine pozvan je da nastupa na festivalu Tree of Life u Turskoj.Još jedan uspeh u  2013. bio je njegov drugi set na festivalu Tomorrovland, (koji se smatra jednim od najboljih festivala na svetu) nakon što se prvi put pojavio u 2010. godini.
 
Uz odilican LIVE-act Bitkit-a .ocekuju vas odlicne akrobate sa vatrom Allegretto juggle  koji ce sa svojom koreografijom ulepsati sam dogadjaj. A tu je i odlicna dekoracija Addicted Organization . 
 
Cena karte 500 dinara do 23:59h, od 00:00h cena ulaznice je 600 dinara. Prvih 50 posetilaca na poklon dobijaju BITKIT-ov CD.
Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"