"Ana Karenjina:Sećanja Vronskog" u bioskopu Centra Milenijum

"Ana Karenjina:Sećanja Vronskog" u bioskopu Centra Milenijum

Autor :  okt 13, 2017

Ruski film "Ana Karenjina:Sećanja Vronskog" na repertoaru bioskopa Kongresno muzičke dvorane Centra Milenijum je u četvrtak 19. oktobra u 18:30 h.

Film govori o periodu 1904. godine i Rusko-japanskom ratu. Mandžurija. Glavni hirurg ruske vojne bolnica bolnice, spasava život nekolicini ranjenih oficira, medju njima i grofu Vronskom. Kada sazna za njegov identitet odlazi u bolnički stacionar i saopštava mu da je surova igra sudbine da mu je baš on spasio život, jer grofa smatra odgovornim za tragediju njegove porodice. “Moje ime je Sergej Karenjin, gospodine Vronski, jedini sin Ane Karenjine”. Ne gajeći bilo kakve iluzije i ne očekujući odgovore, mladi Karenjin, Vronskom postavlja pitanje koje ga muči celog života: šta je nateralo njegovu majku na kobni čin? Posle kraćeg oklevanja Vronski odlučuje da ispriča svoju priču o tragičnoj ljubavi sa Anom Karenjinom. Vronski se vraća u prošlost, i sa Aninim sinom deli sećanja čiji je zatočenik trideset godina, zapažajući da se ljudi sećaju samo onoga čega žele da se sećaju.  U filmu igraju: Elizaveta Boyarskaya, Kirill Grebenshchikov, Vitaliy Kishchenko…Trajanje filma: 132 minuta.

Cena ulaznice: 300 dinara. 

Prodaja ulaznica: Turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium).  Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 h, a na dan projekcija od 09 h do početka poslednje projekcije. 

Informacije: 800 – 307 , www.millennium.rs i na društvenim mrežama.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije