Film "Maska od kože: Početak" u bioskopu Centra Milenijum

Film "Maska od kože: Početak" u bioskopu Centra Milenijum

Autor :  okt 16, 2017

Novi horor/triler film "Maska od kože: Početak" na repertoaru bioskopa Kongresno muzičke dvorane Centra Milenijum je petak 20. oktobra u 21h.

U ovom filmu koji prethodi radnji filma “Teksaški masakr motornom testerom” (koji je 1974. godine šokirao svet), mladu medicinsku sestru otimaju četiri nasilna tinejdžera, koji su pobegli iz psihijatrijske ustanove i vode je na put iz pakla. Jedan od njih je osuđen na život prepun tragedija i strahota, koje će mu uništiti zdrav razum i pretvoriti ga u čudovište po imenu Lederfejs, a progoni ga poremećeni predstavnik zakona željan osvete.

Film režiraju Aleksandro Bustiljo i Žulijan Mauri, a u glavnim ulogama su Lili Tejlor koja je preuzela ulogu majke mladog Lederfejsa, Stiven Dorf u ulozi ludog policajca, Džesika Madsen, Džejms Blur, Sem Strajk i Sem Koleman su u ulogama ludih zatvorenika bolnice, dok je uloga medicinske sestre koja se bori protiv ludaka pripala Vanesi Grejs. Trajanje filma: 90 minuta.

Cena ulaznice: 300 dinara. 
Prodaja ulaznica: turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium). Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 h, a na dan projekcija od 09 h do početka poslednje projekcije. 
Informacije: 800 – 307 , www.millennium.rs i na društvenim mrežama.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije