"Moj mali Poni" u bioskopu Centra Milenijum

"Moj mali Poni" u bioskopu Centra Milenijum

Autor :  okt 17, 2017

Animirani sinhronizovani film "Moj mali Poni" na repertoaru bioskopa Kongresno muzičke dvorane Centra Milenijum je u četvrtak 19. oktobra u 16:30h, i u petak 20. oktobra u 16:30h.

"Moj mali Poni" donosi nam dobro poznatu šestorku u najspektakularnijoj avanturi do sada! Budućnost Ekvestrije je u opasnosti kada Storm King napadne Kanterlot s planom da ponijima ukrade čaroliju. U nikad pre viđenoj avanturi, poniji kreću na nezaboravan put izvan Ekvestrije, preko čarobnih planina i podmorskih svetova, na kojem će upoznati nove prijatelje i sa njima pokušati da spasu svoj dom.

Glumci koji su glavnim junacima u filmu ‘’pozajmili’’ svoje glasove: Marijana Arandjelović, Jelena Jovičić, Snežana Jeremić, Aleksandra Širkić, Marko Marković, Boris Milivojević, Sara Jo (vokal), Boda Ninković...
Trajanje filma: 99 minuta.

Cena ulaznice: 300 dinara. 
Prodaja ulaznica: Turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium). Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 h, a na dan projekcija od 09 h do početka poslednje projekcije. 

Informacije: 800 – 307 , www.millennium.rs i na društvenim mrežama.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije