"Družina iz džungle" u bioskopu Centra Milenijum

"Družina iz džungle" u bioskopu Centra Milenijum

Autor :  nov 20, 2017

Novi 3D, animirani, sinhronizovani film "Družina iz džungle" na repertoaru bioskopa Kongresno muzičke dvorane Centra Milenijum je u četvrtak 23. novembra u 16:30 h i u petak 24. novembra u 17:00 h.

 Mauris možda izgleda kao pingvin, ali on je pravi tigar iznutra! Odgojen od strane tigrova, on je najsmotaniji Kung fu majstor ikada. Zajedno sa svojim prijateljima, namerava održati red i pravdu u džungli, kao što je njegova majka održavala pre njega. Ali, to će biti teško, jer zla koala želi da uništi džunglu jednom zauvek, uz pomoć svoje vojske babuna.

GLUMCI koji su glavnim junacima u filmu ‘’pozajmili’’ svoje glasove: Uroš Jovičić, Bojan Žirović ... Trajanje filma: 97 minuta.

Cena ulaznice: 300 dinara. 

Prodaja ulaznica (od ponedeljka 20.11.): turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium). Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 h, a na dan projekcija od 09 h do početka poslednje projekcije. 
Informacije: 800 – 307 , www.millennium.rs i na društvenim mrežama.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije