"Ničim izazvan" i "Priča se po gradu" u Centru Milenijum

"Ničim izazvan" i "Priča se po gradu" u Centru Milenijum

Autor :  dec 04, 2017

Do kraja decembra Centra Milenijum biće domaćin dva velika kulturna događaja, koncert benda "Ničim izazvan" i predstavu "Priča se po gradu".

Bend iz Vrbasa dobitnik "MTV Best Adria Akt" nagrade, na MTV EMA 2017.  u Londonu "Ničim izazvan" gostuje  9. decembra u 22 h  u STUDIJU u Centru Millennium.

 

Bend NIČIM IZAZVAN je osnovan od strane Bojana Gluvajića i Borisa Bakalova u proleće 2011. godine.

Singl ’’O tebi’’ je te 2012. proglašen za singl godine na radio stanici B92, a na raznim radio i TV top listama osvajao prva mesta. U aprilu 2014. godine objavljuju prvi album pod imenom ’’Ničim izazvan’’u izdanju izdavačke kuće Lampshade media iz Beograda. Album je bio odskočna daska za visoku koncertnu aktivnost benda koji je u toj 2014. i 2015. godini nastupao na većini festivala u zemlji i regionu (Arsenal fest, Nišville, Beer Fest, EXIT, Love fest, OK fest, Musicology, Koncert godine i mnogi drugi) kao i na velikom broju samostalnih koncerata širom regiona. U jesen 2015. ’"Ničim izazvan’’ izdaje svoj drugi studijski album pod imenom ’’Odlaziš?’’, takođe u izdavaštvu Lampshade Media-a. Na ovom albumu bend prvi put ima i duet. Na pesmi ’’Beskućnik’’ pridružio im se Darko Rundek.

Trenutna koncertna postava benda: Boris Bakalov (vokal), Bojan Gluvajić (vokal, el.gitara), Mane Gluvajić (bas gitara), Borislav Kuga (klavijatura), Nemanja Vujović (akustična gitara), Igor Martinko (violina, truba, harmonika), Dragana Ilić (vokal), Marko Leđenac (bubnjevi), Nikola Petrović (trombon).

Cena ulaznice: 400 dinara, na dan koncerta: 500 dinara.

Pozorišna predstava "PRIČA SE PO GRADU’" zakazana je za četvrtak, 14. decembar u 20:30h, u Kongresno-muzičkoj dvorani Centra Millennium.

Šarmantni glumački kvartet predstavu  sa mnogo uspeha igra po celoj Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini ...

"Priča se po gradu" je za kratko vreme postala hit i izaziva veliko interesovanje gde god igra. Predstava je intrigantna komedija o tome kako jedan jedini zlobni trač može da okrene živote četiri žene naglavačke. Maja, njena mama Nina, njene najbolje drugarice Dunja i Koka provode skoro sve svoje slobodno vreme u Kokinom kozmetičkom salonu. Dok isprobavaju najčudnije i najekstremnije tretmane, kreme i ulja, njih četiri uspevaju da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje.

"Priča se po gradu" je komad o površnosti i lažima, ali i o ljubavi i prijateljstvu. To je priča o svemu onome sa čim jedna žena mora da se suoči kada dođe u svoje najbolje godine.

Tekst i režiju potpisuje Staša Koprivica. Uloge tumače: Olga Odanović, Dubravka Mijatović, Anastasia Mandić i Sena Đorović. Dizajn scenografije je osmislila Vladislava Munić. Autorka muzike: Ana Joševski. 

Predstava je nastala u produkciji firme GMR iz Beograda.

Cena ulaznice: 800 dinara, a na dan predstave 1.000 dinara.

Prodaja ulaznica: Tturistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium).

Radno vreme: radnim danima od 9 do 17 h, a na dan predstave od 09 h do početka predstave. Informacije: 800 – 307 ,  www.millennium.rs  i  na društvenim mrežama.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije