Vršački bend "Unutrašnji portret" u DOV-u

Vršački bend "Unutrašnji portret" u DOV-u

Autor :  feb 06, 2018

Dom omladine Vršac, u subotu 10. februara od 22 sata, biće domaćin vršačkom muzičkom bendu "Unutrašnji portret".

"Unutrašnji portret" je autorski i "cover" muzički sastav iz Vršca. Iza sebe imaju dva snimljena albuma.

Prvi je nastao 2012. godine u studiju Ivana Ilića u Vršcu sa numerama: Exit, Bird, Obala, Drugi San i Mrak. Četiri godine kasnije UNUTRAŠNJI PORTRET snima svoj drugi album u Mediterrania Music Production Studio u Beogradu na kome se nalaze pesme: Memento, Nestvarnost, Obala, Drugi san i Duga noć. Sviraju muziku u rok/jazz žanru. Svoje nastupe imali su po klubovima širom Srbije, a kragujevačkoj publici poznati su po redovnim svirkama u nekadašnjem klubu Twist.

Osnivač i idejni tvorac ovog benda je Snežana Milanović - kompozitorka, tekstopisac, glavni vokal i bubnjarka. Rođena je u Vršcu 03. 12. 1983. godine. Studirala je na Učiteljskom Fakultetu u Beogradu gde je i diplomirala 2015. godine.

Tokom 2014.radila je kao asistent Metodike nastave muzike na Učiteljskom fakultetu u Beogradu. Godine 2005. sarađuje sa Draganom Điđijem Jankelićem (bubnjar grupe Bijelo dugme) i prisustvuje na njihovim probama uoči koncerta iste godine. U toku 2010. godine sarađuje sa Slobodanom Stojanovićem Kepom (bubnjar grupe Smak) sa kojim ostvaruje nekoliko nastupa u Kraljevu, Kragujevcu i Vršcu.

Bend čine:

Snezana Milanovic: lead vocal, drums
Blagoje Stajic Cole: guitar
Vasilj Milovic: bass
Specijalna gošća koncerta je Jelena Dodig

 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije