Animirani film "Zec Petar" u bioskopu Centra Milenijum

Animirani film "Zec Petar" u bioskopu Centra Milenijum

Autor :  apr 20, 2018
Animirani, sinhronizovani film "Zec Petar" na repertoaru bioskopa Kongresno muzičke dvorane Centra Milenijum je u četvrtak 26. aprila u 17h, i u petak 27. aprila u 19h.
 
 
Animirano-igrani film Zec Petar priča nikad pre ispričanu priču o Zecu Petru koja počinje tako što Petar i njegova cela porodica preuzme farmu starog gospodina Gregora i počnu je uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered. Kada na farmu po svoje nasledstvo dođe mlađi gospodin Toma Gregor, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. Ali mladi Gregor nije samo neverovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se zaljubljuje u lokalnu slikarku Bibu koja je ujedno i zekina surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga da otera uljeza što na kraju rezultira pravom bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lepe Bibe. Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko van njihove idilične okoline pravac u gužvu londonske podzemne željeznice i sve do opasnih ulica grada i nazad.Ali na kraju, Petar mora da shvati da šargarepa i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i porodica. Glumci koji su junacima u filmu ‘’pozajmili’’ svoje glasove: Tamara Aleksić, Aleksandar Jovičić. Trajanje filma: 88 minuta.
 

Cena ulaznice: 300 dinara

Prodaja ulaznica (od ponedeljka 23.04.): Turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium).Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 h, a na dan projekcija od 09 h do početka poslednje projekcije. 
Informacije: 800 – 307 , www.millennium.rs i na društvenim mrežama. 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije