Promocija knjige "Početak nečeg velikog" u Visokoj školi "Mihailo Palov"

Promocija knjige "Početak nečeg velikog" u Visokoj školi "Mihailo Palov"

Autor :  maj 09, 2018

Promocija knjige "Početak nečeg velikog" višestruko nagrađivane autorke Ivane Lukić,  zakazana je za petak, 11. maj, sa početkom u 11 časova,  u velikom amfiteatru Visoke škole strukovnih studija za vaspitače "Mihailo Palov".

Nesigurnost, odustajanje, konflikti s roditeljima, profesori, škola, dosada, prve strasti i ljubavi, skrivena i javna pitanja, životni izbori. Uklapanje, još češće neuklapanje, sukobi sa sobom i svetom oko sebe, jednom rečju – odrastanje.

Sve ove teme srećemo u novoj knjizi za mlade „Početak nečeg velikog“ višestruko nagrađivane autorke Ivane Lukić.

Ivana Lukić radi kao školski psiholog i profesorka u XIV beogradskoj gimnaziji.Koncipira i vodi kreativno-psihološke radionice, a takođe je edukatotrka i organizatorka mnogih dečijih kampova.

Njena knjiga “Igra odrastanja” dobila je Nagradu Neven za najbolje delo iz oblasti popularne nauke za 2014.godinu, a knjiga “(Ne) pitaj me kako sam” Nagradu Politikinog zabavnika za najbolje književno delo za mlade objavljeno u 2015.godini. 

 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije