Otvoren konkurs "Vršačka poetska susretanja 2018"

Otvoren konkurs "Vršačka poetska susretanja 2018"

Autor :  jun 07, 2018

Udruženje "Vršački književni klub" raspisao je Književni konkurs za radove u kategoriji pesme, kratke priče i aforizmi odraslih pod nazivom „Vršačka poetska susretanja 2018.“

Književni konkurs je raspisan u cilju negovanja književnog stvaralaštva, prema ideji Slobodana Đekića, predsednika Udruženja i uz finansijsku podršku grada Vršca.

- Pozivamo sve zainteresovane iz zemlje i inostanstva da sa svojim radovima (pesme, kratke priče ili aforizmi) učestvuju na raspisanom književnom konkursu (samo u jednom žanru i ne dužih od jedne strane).Do tri neobjavljene pesme ili kratke priče ili do deset aforizama, na slobodnu temu, obavezno otkucanih na pisaćoj mašini ili kompjuteru, potpisanih punim imenom i prezimenom autora, sa adresom i kontakt telefonom, poslati u jednom primerku, najkasnije do 30.06.2018. godine, na:e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili poštom ( ne preporučeno) na adresu: Udruženje „Vršački književni klub“, 26300 Vršac, Sterijina 62sa naznakom: Za konkurs, kažu u Vršačkom književnom klubu.

Po završetku konkursa sve prispele radove pregledaće stručni žiri i odabrati najkvalitetnije koji će biti štampani u zborniku „Vršačka poetska susretanja 2018.“.

Pesnički susret i promocija zbornika održaće se 15. septembra 2018. godine, u sali „Kulturnog centra Vršac“, Sterijina 62, sa početkom u 15 časova u okviru Privredno-turističke manifestacije „Dani berbe grožđa 2018. u Vršcu“.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije