Novi 3D film "Neviđeni 2" u bioskopu Centra Milenijum

Novi 3D film "Neviđeni 2" u bioskopu Centra Milenijum

Autor :  jun 18, 2018
Animirani, sinhronizovani, 3D film "NEVIĐENI 2’’ na programu bioskopa Kongresne dvorane Centra Milenijum je u četvrtak 21. juna u 18:30h i u petak 22. juna u 18:30h.

Naši neviđeno sjajni junaci pokušavaju da vode miran i “normalan” porodični život. Što je gotovo nemoguće kada poseduju takve moći. Njihova misija će uskoro izaći na videlo: stigao je novi zločinac koji preti sve da uništi. Prvi deo animirane priče o avanturama ove nesvakidašnje porodice bio je 2004. godine. Taj film je zaradio više od 633 miliona dolara širom sveta. Reditelj Bred Bird režirao je i Neviđeni, kao i Oskarom nagrađeni animirani film Mućkalica (Ratatouille).

Glumici koji su junacima u filmu ‘’pozajmili’’ svoje glasove: Boris Pingović, Teodora Ristovski, Ivona Rambosek, Todor Jovanović i Ivan Jevtović … Trajanje filma: 125 minuta. 

Cena ulaznice: 300 dinara. 

Prodaja ulaznica: Turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium).  Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 h, a na dan projekcija od 09 h do početka poslednje projekcije. 
Informacije: 800 – 307 , www.millennium.rs i na društvenim mrežama.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije