Đorđe Miljenović bend nastupa u Vršcu

Đorđe Miljenović bend nastupa u Vršcu

Autor :  jun 20, 2018

Koncert Đorđe Miljenović benda u Vršcu zakazan je za subotu 7. jul u vršačkom Domu omladine (DOV).

Kako najavljuju iz DOV-a, početak koncerta je u 22 sata, a cena ulaznice je 400 dinara.

Znamo ga kao Wikluh Sky iz hip-hop trojca "Bad Copy”, kao DJ-a, drum&bass MC-a,višestrukog instrumentalistu i kompozitora. 

Albumi "Sam pao,sam se ubio" i "Amovi" su nastali i snimljeni tokom 2016 godine u saradnji sa Mascom records, izdavačkom kućom iz Beograda.

- Ovo je svakako jedan od najličnijih i najintimnijh muzičkih opusa koje smo verovatno ikada imali prilike da čujemo na domaćoj rok sceni koje osnivač i vlasnik Mascoma, Slobodan Nešović Loka opisuje kao "apsolutno muzičko čudo, na koje je naša rok scena čekala već 30 godina".

Ekipa koja nastupa sa Wiklerom je već odavno poznata široj ex YU publici jer skoro svi dolaze iz domaćih proslavljenih bendom kao što su Darkwood Dub, Kanda Kodža i nebojša, Bad Copy, Sopot itd. Albumi u sebi sadrže razne muzičke mirise i stilove kao što su pop,rock,country i blues, a u kojima Miljenović bezkompromisno opisuje svoje okruženje i događaje. Za vrlo kratak period, bend je već nastupao u Beogradu preko 10 puta na rasprodatim koncertima, Sarajevu, Novom Sadu ,Crnoj Gori itd. Pored izvedenih numera sa dva albuma , bend izvodi i nove kompozicije koje će se naći na trećem studijskom albumu kao što su: Sve Prolazi, Ti si sve što ti nisi i druge. 

Na koncertima su nastupali kao gosti, Sergej Trifunović i Ana Stanić koji se u duet pesmama pojavljuju in a albumima. Bojan Zufilkarpašić se na klavijaturama pridružio na beogradskom koncertu. Bend je imao i seriju nastupa po regionu u okviru Tuborg kampanje za koju je Miljenović radio muziku.

Numere sa albuma "Sam pao,sam se ubio" i "Amovi" odjekuju regionom, a imaćemo priliku da ih čujemo uz fenomenalnu ekipu muzičara na bini!

 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije