Vršac na otvaranju 12. kola KLS u Zemunu - odbrana stari recept za pobedu

Vršac na otvaranju 12. kola KLS u Zemunu - odbrana stari recept za pobedu

Autor :  Branislav Bane Josimov jan 05, 2017

Novogodišnja pauza za igrače Vršca trajala je samo do 1. januara uveče kada su odradili prvi trenig u 2017. godini. Na otvaranju 12. kola, u četvrtak 5. januara, u dvorani Vizura, od 17 časova čekaju ih neugodni Zemunci, a šef stručnog štaba Vladimir Đokić ne gubi vreme kada je u pitanju podizanje igračke gotovosti svojih izabranika. 

Krilo Vršca Marko Stojadinović kaže da pripreme za naredni meč teku uobičajeno.

- Naš cilj je jasan i slavićemo tek kada ga ostvarimo. Dotle moramo da radimo punom parom jer se iz dosadašnjeg toka prvenstva jasno vidi da je liga veoma ujednačena i da izrazitih favorita, bez obzira na poziciju na tabeli, nema, ističe Stojadinović.

Vrščani će u Zemun putovati pojačani, poslednjeg dana stare godine angažovan je doskorašnji centar Dinamika Nikola Jeftić.

Jeftić je iskusan i kvalitetan igrač i nema problema oko uklapanja u našu igru. Zemunci su oslabljeni odlascima Bojića i Bakića, ali nas to neće zavarati jer oni u istom sastavu igraju već duže vreme u ovom rangu takmičenja. Imamo oprobani recept, zasniva se pre svega na jakoj odbrani i timskoj igri. Do cilja se stiže pobedama, želimo da opravdamo lidersku poziciju, jasan je popularni Stojke.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije