Sutra u Vršcu finale 9. Memorijalnog turnira u malom fudbalu "Ognjen Mandić"

Sutra u Vršcu finale 9. Memorijalnog turnira u malom fudbalu "Ognjen Mandić"

Autor :  jul 18, 2017

Finalna utakmica 9. Memorijalnog turnira "Ognjen Mandić" zakazana je za u sredu 19. jula, sa početkom od 20 časova, nakon čega će od 21 sat, vršački KMF Forum odigrati revijlalnu utakmicu sa ekipom Art Fudbal Srbija.

- Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo na finalni turnir u Vršcu u okviru takmičenja u malom fudbalu Jelen KUP 2017. Ove godine specijalnu podršku Jelen kupu daje i ekipa glumaca i umetnika koji igraju za tim Art fudbal Srbija tako da će oni biti specijalni gosti na revijalnoj utakmici.Takmičenje počinje od 20 časova dok će revijalna utakmica biti na programu od 21 čas, poručuju organizatori.

Među umetnicima koji su ujedno i majstori fudbala su glumci Andrija Kuzmanović, Viktor Savić, Aleksandar Radojičić, Ivan Jevtović, Nikola Glišić, Miloš Biković, Marko Gizdavić, Miloš Petrović, Luka Tabašević, reditelj Igor Miljković, frotmen grupe MVP Bane Lalić, frontmen Leksington benda Bojan Vasković, zvezda „Granda“ Milan Mitrović, klavijaturista grupe IRIE FM Ivan Jevtić, di džej i pisac Danijel Čehranov, reper i di džej Marko Đurovski.

Jelen KUP je tradicionalno takmičenje u malom fudbalu na kome ekipe na lokalnim turnirima u gradovima i opštinama širom Srbije imaju priliku da pokažu svoje fudbalsko umeće.

Nadmetanja u malom fudbalu će se održati tokom leta u 16 gradova širom Srbije. Pobednik svakog lokalnog turnira plasiraće se u finale Jelen KUP-a koje će biti održano 9. septembra 2017. na stadionu FK „Profesor Bolesnikov“ u Novom Sadu. Šesnaest šampionskih ekipa boriće se za osvajanje pehara i nagrade za celu ekipu. Jelen je ove godine pripremio specijalnu nagradu za pobednike – putovanje u Rim na utakmicu Roma-Lacio.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije