Vrščani ostaju srpskoligaši

Vrščani ostaju srpskoligaši

Autor :  jul 23, 2017

U Fudbalski savez Vojvodine stigao je dopis iz čije sadržine proističe da će se Vršac i naredne sezone takmičiti u Srpskoj ligi Vojvodina.

Poslednjih nekoliko dana pričalo se da će Vrščani odustati, krenule su i priče oko toga ko će zauzeti njihovo mesto, ali usledio je – obrt.

- Na sednici održanoj 14. jula verifikovali smo sastav Srpske lige Vojvodina, a jedina nedoumica je bila u vezi Vršca, jer smo imali nagoveštaje da će klub odustati od takmičenja. Dobili smo i dopis, ali isti nije imao elemente neophodne za pravnu valjanost, što nije slučaj sa jučerašnjim dopisom, koji sadrži memorandum, pečat kluba i potpis predsednika Dragana Veličkovića, kaže Miodrag Cvijić, generalni sekretar FS Vojvodine.

Prema njegovim rečima, na osnovu ovog pisanog akta, nesumnjivo je da će Vrščani nastaviti takmičenje.

- Obavešteni smo da povlače prethodni dopis u vezi odustajanja i da će seniorski tim da se takmiči među srpskoligašima. Takođe, obavestili su nas da ispunjavaju neophodne uslove oko broja mlađih kategorija u takmičenju, saopštio je  Cvijić.Izvor: dnevnik.rs

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije