"Zlatni kotlić Vojvodine" na Vršačkom jezeru

"Zlatni kotlić Vojvodine" na Vršačkom jezeru

Autor :  jul 29, 2017

Klub sportskih ribolovaca "Profi Ribolovac" na Vršačkom jezeru organizuje dve velike manifestacije. Manifestacije su zakazane za 3. septembar.

 
Prva je "ZLATNI KOTLIĆ VOJVODINE" - zvanična vojvođanska manifestacijua u pripremanju riblje čorbe i ribljeg paprikaša, u okviru koje se takmiče pobednici vojvođanskih opština i gradova, i  druga - manifestacija "JESEN NA JEZERU".
 

Osim takmičenja u pripremanju riblje čorbe i lovačkog gulaša, u u okviru manifestacija biće organizovan i bogat uz kulturno-umetnički i zabavni program.

Prijave za "Vršački kotlić" najkasnije do 25. avgusta na porukom FB stranici Klub sportskih ribolovaca "Profi Ribolovac"

- Ove godine grad Vršac ugostiće brojne takmičare i posetioce na Vršačkom Jezeru.Obezbeđen je bogat kulturno-umetnički i zabavni program, kažu u Klubu sportskih ribolovaca "Profi Ribolovac".- Ove godine grad Vršac ugostiće brojne takmičare i posetioce na Vršačkom Jezeru.Obezbeđen je bogat kulturno-umetnički i zabavni program, kažu u Klubu sportskih ribolovaca "Profi Ribolovac".

Dodatne informacije dostupne su na brojevima: 060/1344129 i 061/8111333.

rib

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije