"Zlatni kotlić Vojvodine" i KUP "ProfiRibolovac za decu i seniorke" u nedelju u Vršcu

"Zlatni kotlić Vojvodine" i KUP "ProfiRibolovac za decu i seniorke" u nedelju u Vršcu

Autor :  sep 08, 2017

U okviru velike zvanične vojvođanske manifestacijeu pripremanju riblje čorbe i ribljeg paprikaša, a od ove godine i lovačkog gulaš "Zlatni kotlić Vojvodine", koja je zakazana za 10. septembar na Vršačkom jezeru, održaće se i KUP "ProfiRibolovac za decu i seniorke". 

KUP počinje u 8 časova, a pravo učešća imaju deca rođena 2006. godine, i mlađa; deca rođena 2003. godine i mlađa, deca rođena u periodu od 1999 do 2002. godine. Deca će učestvovati na takmičenju uz starije članice našeg kluba, kažu u KSR "ProfiRibolovac".

Turistička organizacija Vršac poziva zainteresovane na veliku gastronomsko-turističku manifestaciju "Zlatni kotlić Vojvodine", koja će se održati u nedelju, 10. septembra, na Vršačkom jezeru.

Organizator manifestacije je Turistička organizacija Vršac u saradnji sa Klubom sportskih ribolovaca "Profiribolovac", a pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Vojvodine.

Takmičenje u kuvanju riblje čorbe, ribljeg paprikaša i lovačkog gulaša pratiće i prigodni kulturno-umetnički program, takmičenje u nadvlačenju konopca i brzom ispijanju piva.

PROGRAM MANIFESTACIJE:

10.00 Prijava i registracija takmičara
11.00 Otvaranje manifestacije „Zlatni kotlić Vojvodine- Vršac 2017.“
11.30 Kulturno-umetnički i zabavni program
13.00 Ocenjivanje ribljeg paprikaša
13.45 Ocenjivanje riblje čorbe
14.30 Ocenjivanje lovačkog gulaša

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije