Simeunović potpisao ugovor za KK "Vršac"

Simeunović potpisao ugovor za KK "Vršac"

Autor :  Branislav Bane Josimov sep 11, 2017

Đorđe Simeunović (200 cm), dvadesetdvogodišnji Kruševljanin, novi je član Vršca i odmah pošto je parafirao ugovor stavio se na raspolaganje treneru Vladimiru Đokiću.

Simeunović je ponikao u OKK Kruševcu, a prethodne dve sezone proveo je u Mega Leksu.

Prošle sezone je u ABA ligi na terenu prosečno provodio 14 minuta, uz prosečan učinak od 2,5 poena i 2,4 skoka. Pretprošle sezone Simeunović je prosečno igrao 20 minuta uz učinak 4,4 poena i 4 skokova.

- Drago mi što sam postao deo Vršca, srećan sam što sam ovde, grad je lep, jako mi se dopada, jedva čekam da počne sezona i borba za plasman u Drugu ABA ligu. Izuzetno cenim rad trenera Vladimira Đokića i radujem se što ćemo sarađivati. Tu je i moj Kruševljanin Milenko Veljković, zajedno smo igrali u OKK Kruševcu, u Mega Leksu i sada Vršcu. Ne možemo jedan bez drugoga!Simeunović je upoznat sa igračkim sastavom Vršca, optimista je bez obzira što se najvažniji cilj Vršca u novoj sezoni nalazi na samom početku sezone.Svestan sam da sam došao u ambicioznu sredinu i potpuno sam uveren da imamo kvalitet da preskočimo tu važnu prepreku i zaigramo u Drugoj ABA ligi, jasan je Simeunović.

Vršac će narednih dana dva puta odmeriti snage sa ekipom Beovuka.

Prvi meč igra se sutra u Beogradu, a drugi u Milenijumu, u četvtak sa početkom u 18 časova.

Biće to prilika da simpatizeri Vršca prvi put ove sezone na delu vide tim koji će se na kvalifikacionom turniru u Laktašima (27. - 29. septembar) boriti za plasman u Drugu ABA ligu sa ekipama Primorske iz Kopra i Sutjeske iz Nikšića. Igra se po sistemu svako sa plasman će obezbediti dve prvoplasirane ekipe.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije