Vrščani bez energije u Kopru

Vrščani bez energije u Kopru

Autor :  Branislav Bane Josimov nov 16, 2017

Vršac je u Kopru pružio do neprepoznavanja slabu partiju i pretrpeo je drugi i najubedljiviji poraz u sezoni. Utakmica je završena rezultatom 77:55 u korist domaćina.

Svi elementi koji su u dosadašnjih pet kola ABA 2 lige krasili igru izabranika trenera Vladimira Đokića izostali su u duelu sa primorskom pa je po pitanju pobednika sve praktično bilo rešeno sredinom treće četvrtine kada je slovenački tim stekao 15 poena prednosti (46:31). 

Poslednji pokušaj da se uhvati priključak bilo je zakucavanje najefikasnijeg igrača Vršca Danila Ostojića za minus 10 (38:48), ali je domaći tim odgovorio serijom 9:0 i otklonio sve nedoumice.

U poslednjoj četvrtini u timu Vršcu nije bilo energije da bi se razigranom rivalu pružio adekvatan otpor pa je ubedljiv poraz bio neizbežan.

Trener Đokić je ovako prokomentarisao utakmicu.

- Tim Primorske odigrao je odličan meč, a mi smo definitivno u padu forme. Imamo probleme sa povredama i bolestima, sve nas je stiglo, ali sigurno moramo igrati bolje. Jednostavno smo se predali na početku trećeg  perioda. Primorska je imala više od 50 skokova, što pokazuje želju i energiju koju mi nismo imali. Predaja je jednostavno nedopustiva, rekao je trener Vršca Vladimir Đokić.

Milenko Veljković, razumljivo, nije bio previše raspoložen za priču. 

- Primorska je bila jednostavno bolja, nismo našli odgovor na njihovu agresivnost i šut za tri poena. Za ovakvu igru nema opravdanja, moramo da zbijemo redove i pobedimo na sledećoj utakmici.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije