Brojni uspesi vršačkog KMF "Forum" tokom 2017. godine

Brojni uspesi vršačkog KMF "Forum" tokom 2017. godine

Autor :  dec 23, 2017

Trener vršačkog KMF "Forum" Nenad Varađan izabran je za pomoćnog trenera seniorske reprezentacije Vojvodine.

- Svi treba da budemo ponosni na negov uspeh, i uspeh našeg klupa. Verujemo da će svoje znanje i iskustvo utkati u igrače i samu reprezentaciju, koja će ponosno brani boje naše zemlje na predstojećim takmičenjima kako u zemlji tako i u inostranstvu, kažu u KMF "Forum". 

U KMF "Forum , ističu i uspeh igrača Bogdanovića, koji je nakon odigranih jedanaest kola u jesenjem delu takmičenje II Futsal Lige Srbije, postigao velikih 17 golova. 

- Trenutno je na prvom mestu liste strelaca. Čestitke na zavidnom rezultatu na koji treba biti Marko ponosan, a i svi njegovi saigrači koji su kolektivnom igrom doprineli ovom rezultatu. Od Marka kao i njegovih saigrača očekujemo da će do kraja takmičenja igru podići na viši nivo, i svojom igrom, borbenošću, voljom i željom ozbiljno ugroziti svoje protivnike. Verujem da svi imamo isti cilj, ambicije i da ćemo ih zajedničkim snagama i ostvariti.

Foto: Ilustracija

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije