BK "Fanatik" sjajan u prošloj godini i spreman za nove pobede

BK "Fanatik" sjajan u prošloj godini i spreman za nove pobede

Autor :  jan 12, 2018

Takmičari vršačkog Badminton kluba "Fanatik" su tokom prošle 2017. godine, učesvovali na 23 turnira i osvojili ukupno 83 medalje.

Kako ističu u BK "Fanatik" na sedam međunarodnih turnira koji su igrani u Rumuniji (3), Grčkoj, Hrvatskoj (2) i Nemačkoj sa uspehom takmičari kluba , s ponosom su predstavljali svoj grad i svoju zemlju i osvojili ukupno 23 medalje.

- Takođe smo na prvenstvu Vojvodine osvojili 8 medalja, od kojih 3 zlatne. Na prvenstvu Srbije osvojili smo 5, imamo i jednog šampiona države. Ekipno smo sedma ekipa u seniorskoj konkurenciji. Držali smo badminton sekcije u OŠ Sterija u OŠ Branko Radičević iz Velikog redišta i upoznali mnoštvo dece sa čarima badmintona. Organizovali smo Juniorsko prvenstvo Srbije u sali Hemijsko-medicinske škole, po prvi put je organizovan Juniorski kup u velelepnoj sali Millenium na 9 terena, te međunarodni Banat Open turnir. Ovom prilikom se zahvaljujemo Gradu Vršcu, školama u čijim salama treniramo. Takođe hvala svima koji nas podržavaju i prate, i  naravno dugujemo veliku zahvalnost roditeljima ali i rekreativcima koji uživaju u našem sportu..

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije