Vrščani overavaju kartu za Čačak

Vrščani overavaju kartu za Čačak

Autor :  Branislav Bane Josimov mar 13, 2018

U kompletnom sastavu i sa velikim motivom igrači Vršca putuju u Beograd na jedan od najvažnijih mečeva sezone. Izabranici trenera Gorana Topića žele trijumf kojim bi se učvrstili na poziciji koja vodi na završni turnir u Čačak.

- Odlično poznajemo ekipu Dinamika, kao i oni nas tako da je skoro je nemoguće napraviti neko taktičko iznenađenje. Presudiće igračko nadahnuće pojedinaca, a ima ih puno u obe ekipe. Nastupićemo kompletni što bi uz veći motiv mogao da bude naš adut, rekao je šef struke Vrščana.

Jedan od najstandardnijih u timu Vršca, Dušan Kutlešić, ističe da derbi sa Dinamikom zaslužuje epitet najvažnije utakmice u sezoni.

- Pobedu u gostima čekamo od 10. kola kada smo slavili Tivtu. Jako je bitno da budemo tim jer samo tako možemo da savladamo odličnog protivnika. Ekipa smo koja ima maksimalno proširenu rotaciju, svaki igrač je bitan u svakoj utakmici, mislim da veliki broj poena koje postižu igrači koji nisu starteri može biti naša prednost. Protivnika odlično poznajemo, izgubili smo pre dve nedelje od njih u domaćoj ligi što je dodatni motiv da im se revanširamo, zaključio je Kutlešić.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije