Košarkašice Vršca porazom protiv Beočina završile sezonu u ŽKLS

Košarkašice Vršca porazom protiv Beočina završile sezonu u ŽKLS

Autor :  Branislav Bane Josimov mar 15, 2018

Košarkašice Vršca su porazom od Beočina (31:90) završile sezonu u ŽKLS na poslednjem mestu, ali to ne mora da znači i da su ispale i da će iduće sezone igrati u Prvoj B ligi.

Naime, pošto nekim klubovima preti kazna izbacivanja iz lige, a nekima gašenje, može da se dogodi da Vrščanke i naredne sezone igraju u eliti.

U oceni ovogodišnjeg nastupa u društvu najboljih trener Vrščanki Miroslav Kanjevac realno je sagledao stanje.

- Imajući u vidu rejting koji Vršac ima u ženskoj košarci sasvim sigurno nije zaslužio da se nađe u ovakvoj situaciji, ali mogu da garantujem da će se veoma brzo vratiti na poziciju koja mu pripada. Ovo je bila prelomna godina što se tiče dešavanja u klubu, ukazala se prilika da šansu dobiju naše mlade igračice i one starije koje nisu imale velikog iskustva. Neke su se nametnule, neke nisu, u svakom slučaju stečeno iskustvo biće nam svima od koristi u narednoj sezoni. Mi već sada radimo na formiranju tima a moja želja, kao i želja uprave kluba je da tim bude sastavljen isključivo od igračica iz Vršca i okolnih mesta, bez igračica sa strane. Uprava je i sada čvrsto iza tima i siguran sam da će uspeti u nameri da Vršac dobije tim kakav zaslužuje i, objektivno, može da formira, naglasio je trener Kanjevac.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije