Budi i ti "Đak reporter" i predstavi ekipu ili sportistu svoje škole

Budi i ti "Đak reporter" i predstavi ekipu ili sportistu svoje škole

Autor :  apr 13, 2018

Savez za školski sport Vojvodine i Savez za školski sport Srbije u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za omladinu i sport, poziva sve novinarske sekcije osnovnih i srednjih škola i sve zainteresovane učenike da učestvuju na konkursu "Predstavi ekipu/sportistu svoje škole".

Zadatak tima đaka reportera je da:

-  napišu tekst ili  snime video reportažu o ekipi svoje škole koja se plasirala na osmu Sportsku olimpijadu školske omladine Vojvodine.

Sportska olimpijada školske omladine Vojvodine će biti održana u periodu od 17. do 20. maja 2018. godine u Novom Sadu.

Baš kao i sportisti, i novinari će se „takmičiti“. Autore najboljih tekstova i/ili video reportaža i vođu novinarske sekcije pozvaćemo da sa svojim ekipama dođu na Sportsku olimpijadu školske omladine Vojvodine sa koje će izveštavati o uspesima svojih timova/pojedinaca i to u vidu teksta, TV priloga ili fotoreportaže.

Za uključivanje u projekat kao i za sva dodatna pitanja možete se obratiti: Ugren Sanji, Savez za školski sport Srbije 064.86.79.759 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili se informisati klikom OVDE

 

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije