Vršački Lavovi u nedelju gostuju u Šapcu

Vršački Lavovi u nedelju gostuju u Šapcu

Autor :  jun 09, 2018

Vršački Klub američkog fudbala "Lavovi" (KAF "Lavovi") u nedelju 10. juna gostuju u Šapcu, gde če odmeriti snage sa tamošljim  KAF "Sharks". Utakmica počinje u 17 časova.

Vršački Lavovi će u Šapcu odigrati zaostali meč Prvog kola SAAF Treće lige Srbije.

- U ovu utakmicu ulazimo maksimalno fokusirano, znamo šta je naš zadatak. A to je da pružimo svoj maksimum, i da odigramo skoncentrisano i konstantno od prvog do poslednjeg zvižduka. Na tome smo posebno radili u poslednje dve nedelje, i verujem da smo taj aspekt igre popravili. Gajimo veliki respekt prema Sharks-ima, jer smatramo da su čvrsta ekipa. Verujem da sigurno ovo neće biti lak meč za obe ekipe i da će se voditi rovovska bitka. Nadamo se pobedi, koja bi nam učvrstila trenutnu poziciju na tabeli, pred poslednji meč ligaškog dela., kaže glavni trener Lavova, Željko Jovanov.

Lavovi trenutno zauzimaju prvo mesto na tabeli sa skorom od 3 pobede i bez poraza.

- Dosadašnji rezultati nam ulivaju nadu da možemo na kraju ligaškog dela prvenstva imati dobru poziciju pred plejof i obezbediti prednost domaćeg terena. To bi nam omogućilo da plejof utakmice odigramo pred domaćom publikom, čija nam podrška mnogo znači u nastojanjima da promovišemo američki fudbal i naš klub.  Veliku zahvalnost dugujemo gradu Vršcu, Etno kući “Dinar”, STR "Jadranka", Štampariji "Tuli", SBPB "Dr Slavoljub Bakalović" i portalu eVršac koji nam pružaju veliku pomoć i podršku, kaže predsednik kluba, Vladimir Trailović.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije