Vršačka stonoteniserka i reprezentativka Srbije Tijana Jokić na Mediteranskim igrama u Španiji

Vršačka stonoteniserka i reprezentativka Srbije Tijana Jokić na Mediteranskim igrama u Španiji

Autor :  jun 27, 2018

Perspektivna vršačka stonoteniserka i reprezentativka Srbije, članica STK "Vršac" Tijana Jokić otputovala je u Španiju sa seniorskom reprezentacijom , gde će u u Taragoni nastupati  na 18. Mediteranskim igrama i predstavljati svoju zemlju, kao i grad Vršac.

Mediteranske igre (Mediteranske Olimpijske igre) održavaju se u organizaciji Olimpijskog komiteta Španije u saradnji sa Međunarodnim Olimpijskim komitetom (MOK).

Programom Mediteranskih igara predviđeno je učešće oko 4000 sportista iz 26 zemalja, koji će se takmičiti u 33 sportske, discipline.

- Mediteranske igre predstavljaju međunarodno, multisportsko takmičenje koje se održava svake četiri godine, u okviru Olimpijskog pokreta i okupljaju  vrhunske sportiste , takmičiti se na tako visokom rangu  je čast i Tijana je svojim zalaganjem i ostvarenim rezultatima  u proteklom periodu zaslužila da se tu nađe, ističu za prvi vršački informativni portal eVršac, u Tijaniniom matičnom klubu TK "Vršac".

Tijanu očekuje i  je Evropsko prvenstvo sredinom jula u Rumuniji.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije