Uslovi korišćenja

Hronika

  1. Hronika

Vesti regiona

  1. Bela Crkva
  2. Alibunar

Sport

  1. Vesti
  2. Lov
  3. Ribolov

Video

  1. Video

Kultura

  1. Kultura
 

 

Uslovi korišćenja

 
Portal eVrsac.rs vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog koje je podložno niže navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge. Korišćenjem bilo kog dela portala, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. 
 
Portal eVrsac.rs ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Zadržavamo pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. 
 
Linkovi na druge web stranice 
 
Portal eVrsac.rs se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje koristite na sopstvenu odgovornost. Ne snosimo odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na portalu. 
 
Zaštita privatnosti 
 
Portal eVrsac.rs poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca portala. Podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke o korisniku, nećemo davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom i u slučaju teškog kršenja pravila. 
 
Korisnicima portala eVrsac.rs strogo je zabranjeno: 
 
- objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način 
- objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima 
- lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica 
- objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
- objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane 
- svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme 
- prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika 
 
Izmene uslova korišćenja 
 
Portal eVrsac.rs zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. Portal eVrsac.rs neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena. 
 
eVrsac.rs 
 

  1. Najnovije
  2. Najčitanije