Rekonstruišu se prilazi Igmanskoj i Bihaćkoj ulici

Rekonstruišu se prilazi Igmanskoj i Bihaćkoj ulici

Autor :  apr 16, 2016

Gradonačelnik Čedomir Živković saopštio je danas da je počela rekonstrukcija prilaza Igmanskoj i Bihaćkoj ulici kroz Omladinski trg, koji će u narednim godinama biti potpuno rekonstruisan.

U Omladinski trg, od izgradnje do danas, nikada ništa nije ulagano, iako je jedan od najstarijih skupova višesprtanih stambenih objekata u našem gradu. Jedini zahvat bio je postavljanje bankina, kako bi suprotna strana trotoara, koja je obnovljena i vodi Centra Milenijum, bila u vizuelnoj simetriji.

Nedavno je asfaltiran deo ulice Vojvođanskih brigada, do mosta. Gradonačelnik Živković kaže da se isto sada čini sa prilazima ulica Igmanska i Bihaćka. Kolovozi su bili u očajnom stanju. Godinama su samo krpljene rupe koje su kiše i zima iznova i iznova otvarali.

- U godinama koje dolaze Vršac će doživeti razvoj kakav do sada nije bio moguć. Mnogo bolje i snažnije koristićemo vertikale ka Republici i Pokrajini. Izgradićemo autoput, završićemo obilaznicu, popravićemo sve puteve, počevši od puta Vršac - Kuštilj i Guduričkog puta. Oporavak Omladinskog trga smo već započeli, a nećemo zapostaviti ni periferiju, niti sela, rekao je žIVKOVIĆ.

On je naglasio i da će stanovnici Margitskog naselja dobiti sve što su platili, a dosadašnje vlasti im to nisu ispoštovale.

- Pred Vršcem je infastrukturni razvoj koji sada možemo da obećamo sa pokrićem, jer znamo da ćemo obećanja ispuniti, rekao je Živković i pozvao Vrščane da sami, bez pritisaka, prepoznaju politiku koja im donosi dobrobit i bolji standard, kao i da odbace sve one koji su, zarad lične koristi, učestvovali u pljačkaškim privatizacijama i sumnjivim stečajevima.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jun 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30