Vrščanka Melisa Makai tvrdi: Komšije su me brutalno pretukle

Vrščanka Melisa Makai tvrdi: Komšije su me brutalno pretukle

Autor :  jan 10, 2017

Vrščanka Melisa Makai je na Badnje veče, krenula do prodavnice kako bi nabavila neke sitnice, ali posle samo nekoliko koraka sačekao ju je komšija sa sinom, koji su je napali, tvrdi Melisa Makai, a prenosi "Kurir".


- Komšije S. P. i njegov sin tukli su me ispred kuće nekoliko minuta. Udarali su me pesnicama po glavi i telu, bilo me je toliko sramota da sam pomišljala da se ubijem. Ovo tvrdi Melisa Makai (52) iz Vršca, koja je u četvrtak napadnuta nekoliko metara od kućnog praga, tvrdi Melisa Makai za "Kurir".

Kako je objasnila, krenula je do prodavnice kako bi nabavila neke sitnice za Badnje veče, ali posle samo nekoliko koraka sačekao ju je komšija sa sinom.

- Stali su ispred mene i počeli da psuju. Prebacivali su mi što sam dirala njihovu decu, ali to nije tačno. Pokušavala sam da im objasnim da nikog nisam dirala, ali bez obzira, udarali su me pesnicama po glavi. Nisam mogla da se odbranim. Bilo je tu i drugih komšija, ali niko nije smeo da im se suprotstavi - tvrdi Melisa Makai.

- Živim od socijalne pomoći i snalazim se kako znam i umem - tvrdi Melisa Makai, i dodaje da je dijabetičar na insulinu. Na fotografijama je poslala vide se masnice, navodi "Kurir".

Redakcija "Kurira" juče je pokušala da stupi u kontakt s komšijama, ali u tome nisu uspeli jer kako navode nisu mogli da dođu do njihovog broja telefona.

U policiji su nam rekli da će više informacija imati danas, navodi "Kurir".

- Ukoliko smatra da joj je život ugrožen ili se plaši, može da zove policiju, koja će odmah izaći na lice mesta - rekao je izvor Kurira iz policije.

Autor: kurir.rs, J. R.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Maj 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31