POŽARI SVE ČEŠĆI! Gradonačelnica Mitrović naložila pojačan rad svih nadležnih komunalnih službi

POŽARI SVE ČEŠĆI! Gradonačelnica Mitrović naložila pojačan rad svih nadležnih komunalnih službi

Autor :  jul 24, 2017

Poslednjih dana na teritoriji Grada Vršca zabeležen je veliki broj požara i to uglavnom na njivama na kojima poljoprivrednici pale žetvene ostatke. Poslednjih dana na teritoriji Grada Vršca zabeležen je veliki broj požara i to uglavnom na njivama na kojima poljoprivrednici pale žetvene ostatke. 

Zahvaljujući pozivima sugrađana i brzom intervencijom Vatrogasno spasilačke jedinice Vršac sprečene su posledice većih razmera.

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović naložila je pojačan rad svih nadležnih komunalnih službi i apelovala na građane da postupaju odgovorno i ne dovode u opasnost ni svoj ni živote svojih sugrađana i njihove imovine. Ona je istakla da je paljenje vatre na strnjištima zabranjeno.

- Svedoci smo strahovitih požara koji se svakodnevno dešavaju u kojima ljudi stradaju. U uslovima velikih temperatura i vetra nečije neogovorno ponašanje može da izazove tragediju. Naložila sam pojačan rad svih nadležnih službi i stalnu komunikaciju sa vatrogasnim ekipama, rekla je gradonačelnica Mitrović.

Izvor: Južni Banat

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jun 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30