DOSIJE TAKSISTA: Mizerija ljudske duše ili krah lažne promocije

DOSIJE TAKSISTA: Mizerija ljudske duše ili krah lažne promocije

Autor :  Aleksandar Čupić jul 24, 2017

Brakovi se u današnje vreme više razvode nego zaključuju. Ipak, ljudi, bez obzira na imovinsko stanje, dogovaraju se oko dece i svega drugog. Često ostaju i prijatelji. Brakovi se u današnje vreme više razvode nego zaključuju. Ipak, ljudi, bez obzira na imovinsko stanje, dogovaraju se oko dece i svega drugog. Često ostaju i prijatelji. 

Oni drugi, poput vršačkog taksiste, sav prljav veš iznose u medije i služe se najprljavijim načinima da ocrne partnere kojima su se zakleli na vernost. Parnere sa kojima su izrodili potomke. Oni su dokaz koliko jedna ljudska duša može da bude mizerna i prazna.

Sa druge strane, postoje i oni koji se poslovno venčavaju sa poznatim ličnostima kako bi "otkinuli" deo njihove slave. "Biti viđeniji u javnosti" služi lečenju teških kompleksa ili jasne namere da o sebi stvore sliku popularnog i uspešnog lika.

Ako se oženiš iz interesa i sa svojom popularnom ženom o njenim prohtevima tokom braka  komuniciraš isključivo preko njenih zastupnika, čemu onda kukanje što ti je potrošila pare? Zašto javnost mora da zna koliko si joj platio frizuru, šminku, popravku automobila, odmore...? 

Da si zaista pametan i uspešan koliko u medijima tvrdiš da jesi, onda ti verovatno jedna prosečna zabavljačica ne bi izvukla stotine hiljada evra? Ili je to bio dogovoreni honorar za duži period, koji ona nije mogla da ispoštuje...

Bio dogovor ili ne, jedino gore od pričanja o ovakoj sramoti jeste da te iste pare tražiš nazad i da se javno žališ na visinu alimentacije - namenjene tvom detetu.

Posle svega, nameće se pitanje: Ko si ti?

Nastaviće se...

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Jul 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31